Devlet Bahçeli İYİ Parti'yi hedef aldı

Devlet Bahçeli İYİ Parti'yi hedef aldı
MHP lideri Devlet Bahçeli, 24 Haziran seçimleri hakkında sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu. Bahçelinin hedefinde 2 gazeteci ve İYİ Parti de vardı.

Partilerin 24 Haziran seçimleri için hazırladıkları listeleri YSK'ya teslim etmesinin ardından Twitter hesabından açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Partiyi hedef aldı.

İYİ Parti için ağır hakaretlerde bulunan Bahçeli, "MHP üzerinde oyun kuran alçaklar insan içine çıkacak yüz bulamayacaklardır" ifadelerini kullandı.

Bahçeli’nin açıklamaları şu şekilde:

Cumhur İttifakı’na sabotaj teşebbüsü, Yenikapı Ruhu’na suikast girişimi son günlerde hız kazanmıştır. Türkiye’nin karşısında mevzilenen karanlık odaklar son bir nefesle projelerden medet ummaktadır. Allah’ın izniyle Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ilk turda seçilir. Cumhur İttifakı Meclis çoğunluğunu kaybetmiş falan bunlar akıl sağlığından uzak açıklamalar.

İYİ PARTİ’YE, “İNSAN İÇİNE ÇIKAMAYACAKLAR"

Cumhur İttifakı muazzam bir başarıyla TBMM’de üstünlüğü alacak, güçlü bir siyasal varlıkla temsil edilecektir. Çok değil, 33 gün sonra ak koyun kara koyun ortaya çıkacaktır. Biraz sabredilsin, bilhassa MHP üzerinde oyun kuran alçaklar insan içine çıkacak yüz bulamayacaklardır. Hele bir Gürgan Hacır, hele bir Nevzat Çiçek ve türevleri var ki, sanırsınız fitne geçit merasimi yapıyor!

Yusuf Has Hacib, MHP’ye karşı beşinci kol faaliyetiyle vazifeli Kandil ve Pensilvanya beslemelerine şu sözleriyle adeta şamarı indirmiş: "Edepsizin yüzü dikkat edersen etsiz bir kemik,edepsizin özü kapanmaz bir gedik.Edepsiz kişidir insanın alçağı,doğru söz söylemez utanmaz dili."

HEPSİNİ YAZIYORUZ

Hakkımızda yalan yanlış algı oluşturmaya, siyasi operasyon yapmaya çabalayan kim varsa emelleriyle birlikte takip ediyor ve gerekli notlarımızı alıyoruz. Karanlıkta uyanık, aydınlıkta gafil olanları biliyor, görüyor, hesaplaşacağımız günleri sabır ve akılla bekliyoruz.

İlgili Haberler