İnce'ye bağış yapmaya gitti, para Erdoğan'a gitti

İnce'ye bağış yapmaya gitti, para Erdoğan'a gitti
Cumhurbaşkanlığı adayları için yapılan destek kampanyasına para yatırmak isteyen bir vatandaşın CHP'nin adayı İnce adına para yatırmak için gittiği bankada, parasının Erdoğan'ın hesabına yatırıldığını iddia etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Leyla Yılmaz adlı CHP seçmeninin Muharrem İnce'nin hesabına yatırmak istediği paranın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kampanya hesabına yatırıldığını öne sürdü. 

Kaftancıoğlu, "Bugün Leyla hanım bankaya giderek bu yanlışı düzelttirmeye çalışacak. Herkesten dekontlarını kontrol etmelerini ve dikkatli olmalarını istiyorum" diye konuştu. 

Leyla Yılmaz ise, "Bir gün önce bankaya giderek Muharrem İnce'nin kampanya hesabına bağış yatıracağımı söyledim. Bağışımı yaptıktan sonra dekontumu alarak çantama koydum. Eve gittiğimde makbuzu kontrol ettim. Bağışımın başka bir adayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hesabına kaydedildiğini gördüm" şeklinde konuştu.

Bugün bankaya gidip yanlışlığı düzeltme talebinde bulunacağını belirten Yılmaz, "Ben hala yanlışlık yapıldığı kanaatimi korumaya çalışıyorum. Buradan oraya gidip yapılan yanlışın düzeltilmesini isteyeceğim" ifadelerini kullandı.  

İlgili Haberler