Şehit babası üzerinden Akşener'e hakaret

Şehit babası üzerinden Akşener'e hakaret
Havuz medyasının muhalefete yönelik kara propagandası devam ediyor. Şehit ailelerini seçim malzemesi yapan Sabah gazetesi şehit Kaymakam Safitürk'ün babasının ağzından Meral Akşener'e ağır sözler sarf edildi.

Şehit ailelerini seçim malzemesi yapan Sabah gazetesi şimdi de şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün ailesini kullandı.

Gül Kireklo imzasını taşıyan "Cumhurbaşkanı Onlara Osmanlı Tokadı Atacak" başlıklı haberde şehit babasının siyasete âlet edilmesi dikkat çekti.  

Sabah gazetesi, şehit babası Safitürk'ün "İYİ Parti lideri Meral Akşener, FETÖ'nün bir numaralı temsilcisi" dediğini ileri sürdü. Röportajda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce aleyhinde de ifadeler yer aldı.

Sabah gazetesi daha önce de şehit ailelerini seçim malzemesi yapmasıyla tepkilere neden olmuştu.

Şehit Kaymakam Safitürk'ün babası Asım Safitürk'ün, "Bu kiralık ittifaklara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran'da Osmanlı tokadını vuracak" ifadelerine yer verilen haber şöyle:

"24 HAZİRAN'DA OSMANLI TOKADINI VURACAK"

"Sabah, terör şehidi Fatih Safitürk'ün Sakarya Arifiye'deki baba evine konuk oldu. 75 yaşındaki baba Asım Safitürk ve 73 yaşındaki anne Fatma Safitürk ile iftar yemeğinde bir araya geldik. 7 çocuğundan en küçüğü olan kaymakam Muhammed Fatih'i teröre kurban veren baba Safitürk, "Yalnızız sanmayın. Türkiye'nin her yerine okullara, sokaklara oğlumun adını veriyorlar. Törenlere beni çağırıyorlar. En son Somali'de bir kuyuya bile verdiler şehit oğlumun adını" diyor. Odada Türk bayrağı başköşede asılı. Şehit kaymakam Fatih'in takdir belgelerinin gururla asılı olduğu duvarda, kaymakamın fotoğrafıyla süslenmiş saat acılı anne-babaya oğullarından ayrı kaldıkları zamanı her an hatırlatıyor gibi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlunun cenazesinde onları yalnız bırakmadığını söyleyen baba Safitürk, "O şehit ailesiyle ağlar, halkıyla güler. Yanımızda olduğunu hissettirir" dedi. En çok Muharrem İnce'nin cezaevinde Selahattin Demirtaş'ı ziyaret ettiğinde içinin yandığını belirten baba Safitürk, "Bu kiralık ittifaklara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oğlum, 24 Haziran'da Osmanlı tokadını vuracak. İşte o zaman içim rahatlayacak" dedi."

AKŞENER'E AĞIR HAKARET

Gazetenin haberine göre baba Safitürk sözlerini şöyle sürdürdü: "Ülkemize tezgâhlar kuruluyor. 24 Haziran'da oyum Cumhur İttfakı'nadır. Birinci turda seçimi alırız. İyi Parti lideri Meral Akşener, FETÖ'nün bir numaralı temsilcisi. Kemal Kılıçdaroğlu, SSK Genel Müdürü iken memurlar, sadece SSK hastanelerine gider, sahurda ilaç kuyruğuna girerdi. Marmara depremi olduğu zaman yurt dışından gelen yardım paralarını o zamanki iktidar memurlara maaş diye verdi. Bu ülke çok çekti. Allah korusun Meral Akşener ya da Muharrem İnce kazanırsa bu kiralık ittifaklarla ne olacak bu memleketin hali. Önümüzde mühim bir geçit var. Vatan meselesidir bu. Bunların ittifakının ardında, FETÖ var, ABD, İsrail var. Sahip çıkacağım Erdoğan'a."



"ERDOĞAN DÜNYAYA IŞIK TUTUYOR"

"Erdoğan'ın, ABD'nin İsrail Büyükelçiliği'ni Kudüs'e taşımasının ardından 128 ülkeyi yanına alıp ABD'ye Osmanlı tokadını attığını da söyleyen baba Safitürk, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin olayında sadece Türkiye'ye değil dünya ülkelerine ışık tutuyor" diyor."

İlgili Haberler