Mahir Ünal, Akşener ve İnce'yi hedef aldı

Mahir Ünal, Akşener ve İnce'yi hedef aldı
Kahramanmaraş'ta konuşan AKP Sözcüsü Mahir Ünal, İYİ Parti lideri Akşener'i ve CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi hedef aldı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Mahir Ünal, Kahramanmaraş milletvekili adayları için düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleşitirilen toplantıda Ünal ve milletvekili adayları dışarıda davul ve zurnayla karşılandı. Mevcut milletvekillerinin de katıldığı program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 

Kürsüye en son gelen Kahramanmaraş 1'inci sıra milletvekili adayı Mahir Ünal, dış güçlerin yıllardır İslam coğrafyasın saldırdığını en son 15 Temmuz'da Türkiye'yi işgal etmek istediklerini ancak başarılı olamadıklarını söyledi. 

İYİ Parti lideri Meral Akşener'i ve CHP'li Muharrem İnce'yi hedef alan Ünal, şöyle devam etti:

"Biz muhalefetle de uğraşmayalım, Muhalefetin zaten uğraşılacak ne hali var Allah aşkına. Bunlar kendilerine yetiyorlar zaten. Bunlar; birbirine düşen, birbiriyle kavga eden ve en son gördüğünüz süreçte aday yapılmayanlar ne dediler? 'Bizi FETÖ'cülerin gazetesine, FETÖ'cülerin bankasına genel başkan gönderdi' dedi. 'Genel başkanın talimatıyla gittik' dedi. 'MİT TIR'larının belgesini bana genel başkan yardımcısı verdi' dedi. Bunlar, 'Bir Cumhurbaşkanı adayı çıkaracağız' dediler, çıkara çıkara Muharrem İnce'yi çıkardılar, onun adını da 'Gel bakalım Muharrem' koydular. Bunların neyini konuşacağız biz. Daha ilk günden adı 'Gel bakalım Muharrem' konulmuş bir genel başkan tarafından Cumhurbaşkanı adayının neyini konuşacağız?

Öbür tarafta 'Abidik gubidik işlerle bizim işimiz olmaz' diyen başka bir sözde genel başkan ertesi gün kendisini abidik gubidik işlerin içerisinde buldu. Biz, kendi gündemimize bakacağız. Kırgınlıklarımız olabilir. Öfkelerimiz olabilir, haksızlığa uğradığınızı düşünebilirsiniz. İnsanın olduğu yerde bu sorunlar olur, bu sıkıntılar olur. Ama Fransızlar Maraş'a girdiğinde Ne Aslan Bey, ne Rıdvan Hoca, ne Ali Sezai Efendi, ne Abdal Halil Ağa günlük sorunlarını, kendi aralarındaki çekişmelerini konuşmadılar. Ne yaptılar? Tek yürek oldular, tek bilek oldular, 12 Şubat'a Fransız'ı söktü attılar. İnanın 24 Haziran değil 12 Şubat, 24 Haziran  son dönemeç."