Skandal sözlerle gündeme gelmişti: Maranki'ye VIP karşılama

Skandal sözlerle gündeme gelmişti: Maranki'ye VIP karşılama
"Belgrad Ormanları’nda gömdüklerimizi çıkarırız" sözleriyle tepkilere neden olan Ahmet Maranki'yi, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak törenle karşıladı ve makamında ağırladı.

"Belgrad Ormanları’nda gömdüklerimizi çıkarırız" sözleriyle gündeme gelen ve hakkında soruşturma başlatılan Ahmet Maranki'ye Hakkari'de uygulanan VIP karşılama tepkilere neden oldu.

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, Maranki ve eşi Elmas Maranki, Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim’in daveti üzerine Mart ayı sonunda Hakkari’ye gitti. Hakkari'de adeta devlet protokolü uygulanan Maranki'ye ziyareti boyunca Kayyum Belediye Başkanı Epcim ve Hakkari Vali Yardımcısı Bekir Abacı eşlik etti.

Konuya ilişkin soruları cevaplayan Epcim, "Biz davet etmedik, kayak tatiline geldi. Gelmişken de seminer düzenleyelim dedi. Reytingi yüksek bir insan. Ziyaretine vatandaşı ilgisi yüksek oldu. Maranki'ye en fazla katkımız bir otel odası oldu" dedi.

Epcim, Maranki’nin skandal sözleri için de, "Normalde o sözleri söyleyecek biri değil ama demek ki coşku anına denk geldi" diye konuştu.

İlgili Haberler