Karamollaoğlu: AKP'de yüzde 15 oy kaybı var

Karamollaoğlu: AKP'de yüzde 15 oy kaybı var
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, AKP’nin içindeki koalisyonundağıldığını, yüzde 15 oy kaybı yaşandığını söyledi. Karamollaoğlu, “Türkiye’yi idare edenler ’Benden yana isen canım kurban, değilsen tepene binerim’ diyor” ifadesini kullandı.

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, partisinin kadın kolları tarafından organize edilen “Kadına Değer, Türkiye’ye Huzur” programında konuştu.

AKP’nin içindeki koalisyonun dağıldığını, yüzde 15 oy kaybı yaşandığını söyleyen Karamollaoğlu, şöyle dedi:

 “Geleceğimiz ipotek altına alındı. Bu sene ödenmesi gereken borç 300 milyar dolar. Dolar yükseliyor, AKP’ye komplo kuruluyormuş. Siz ekonominizi sağlam temeller üzerine kurmazsanız elbet komplo kurar. Aldınız borcu AVM, bina inşa ettiniz. 90 yılda yapılan fabrikaları 62 milyar dolara sattınız. O fabrikaları 600 milyara yeniden kuramazsınız. Türkiye bugün zulüm noktasında bir adalet anlayışı ile yönetiliyor. 6-7 arkadaşımız dövüldü, ağır yaralılar. Polis seyrediyor, ambulans yaralıyı götürmüyor. Türkiye’yi idare edenler ‘benden yana isen canım kurban, değilsen tepenize binerim’ diyor. Dün adaletten şikayet edenler, bugün şikayet edilen oldular. Kudüs hadisesi olunca arkadaşlarımızı topladım, hemen miting yapalım dedim. Kendisi o sırada Londra’da. 10 dakika sonra miting yapma kararı verdiler. Dinleme, iletişim metotları gelişmiş bu arkadaşların. Biz de hemen mitingden vazgeçtik.” Temel Karamollaoğlu, kadına yönelik fiziksel, psikolojik, ekonomik, cinsel şiddetin ve ayrımcılığın karşısında duracaklarını, bu konuda asla taviz vermeyeceklerini de söyledi. Karamollaoğlu, “Şiddet mağdurlarının mağduriyetlerini gidermek adına uygulamada mevcut olan her türlü düzenlemeyi ivedilikle yerine getireceğiz” diye konuştu.