Manisa'da Erdoğan'a şok!

Manisa'da Erdoğan'a şok!
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin Manisa’nın Akhisar ilçesinde düzenlediği mitingde Akhisar Stadyumu’nda toplanan partililere hitap etti.

Gazete Baykuş'tan Murat Türk'ün haberine göre daha önce Akhisar Milli Egemenlik Meydanı’nda yapılacağı duyurulan miting, programa kısa bir süre kala Akhisar Stadyumu’na alındı.

1-20180529111808.jpg

Belediyeler ve AKP ilçe teşkilatlarının ücretsiz otobüs tahsis ettiği mitinge katılım beklenenin altında kaldı. 12 bin 139 seyirci kapasiteli Spor Toto Akhisar Stadyumu’nda tribünler boş kalırken, çim alanda yer yer boşluklar göze çarptı.

2-920.jpg

Mitinge MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “ittifak yukarıda var, tabanda ittifak yok” sözleri ile gündeme gelen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk de katıldı.

3-612.jpg

SABUNCUBELİ AÇIKLAMASI KAFALARI KARIŞTIRDI!

İzmir Milletvekilleri Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşan Başbakan Binali Yıldırım, “Sabuncubeli Tünelini de inşallah Haziran’ın 10’unda açmış olacağız.” demişti.

4-359.jpg

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ise “İzmir – Manisa yolundaki Sabuncubeli Tüneli ve bağlantı yolları tamamlanmak üzere, seçimden sonra hizmet vermeye başlayacak” dedi.

5-187.jpg