AKP Milletvekili adayından seçmene FETÖ suçlaması

AKP Milletvekili adayından seçmene FETÖ suçlaması
Katıldığı bir iftar programında konuşan AKP Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir, seçimler için bir daha düşünmek isteyenleri FETÖ ağzıyla konuşmakla suçladı.

AKP Düzce İl Başkanlığı'nın düzenlediği iftar programına katılan AKP Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir'in, "Milletvekilliği seçimlerinde kendince ders vermek ve bir daha düşünmek isteyenler, FETÖ'nün ağzı ile konuşuyordur. Derhal bu kişileri susturun ve derhal ağızlarını kapatın" şeklindeki açıklamaları büyük tepki çekti.

Ayşe Keşir'in konuşmasından ilgili bölüm şu şekilde:

"DERHAL AĞZINI KAPATIN"

"Sokakta bazı şeyler duyuyorum. Kulağıma böyle fısıltı gibi geliyor. 'Tayyip Erdoğan'a oy verilecek, milletvekili seçimlerinde bakacağız' diye. Biz 3 arkadaş listelerdeyiz. 51 tane kıymetli arkadaşımız aday adayıydı. Hepsi birbirinden kıymetli. Biz üçümüz daha kıymetli olduğumuz için listelerde değiliz. Takdiri ilahi, bizim yerimizde o arkadaşlardan herhangi biri olabilirdi. Bu bizim kerametimizden kaynaklanan bir durum değil. Bu listelerde isimlerimizin hiçbir önemi yok. Biz yeni sisteme 16 Nisan'da 'evet' dedik.

'Evet' dediğimiz sistemin arkasında durmak zorundayız. Bu sistem güçlü bir parlamentoyu gerektiriyor. Artık hükümetten gelmeyecek kanun tasarıları parlamentoda üretilecek. Ben 3,5 yıllık parlamento üyesiyim. Çoğunluğumuz olmasına rağmen muhalefet az sayıda milletvekili ile sistemi kitlemeye çalışıyor bir görseniz o Mecliste. Eğer kulağıma fısıltı gibi gelen sözler, maksadını bilseler o sözlerin nereye vardığını ağızlarına dahi almazlar.

Milletvekilliği seçimlerinde kendince ders vermek ve bir daha düşünmek isteyenler yeni sistemde Tayyip Erdoğan, başkomutanı askersiz bırakmak isteyenlerdir ve bu FETÖ oyunudur. Kim böyle bir cümle kuruyorsa bilin ki; FETÖ'nün ağzı ile konuşuyordur. Derhal bu kişileri susturun ve derhal ağızlarını kapatın. Derhal ağzını kapatın, bilin ki FETÖ'nün ağzı ile konuşuyordur."

İlgili Haberler