Pochettino’nun ayrılığına vize çıkmadı

Pochettino’nun ayrılığına vize çıkmadı
Real Madrid’te Zidane’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Tottenham Menajeri Pochettino’nun adı geçiyor. Tottenham yönetimi Arjantinli teknik adamı takımda tutmakta oldukça ısrarlı.

Real Madrid’de Teknik Direktör Zidane’ın istifasından sonra adı en çok geçen isim olan Mauricio Pochettino hakkında takımı Tottenham’dan açıklama geldi. Tottenham Başkanı Daniel Levy, Arjantinli teknik adamın takımdan ayrılma olasılığının imkânsız olduğunun altını çizdi.

Arjantinli teknik adamın Tottenham ile sözleşme uzatması, Real Madrid’in bu transferi gerçekleştirmesindeki en büyük engel olarak görülüyor. Arjantinli Teknik adam, bu sezon Kane ve Alli gibi genç yıldızlarının önderliğinde oynadığı futbolla göz doldurmuştu. Real Madrid cephesi, sezon ortasında da Zidane’ın ayrılık ihtimaline karşı ilk tercih olarak Pochettino’yu görüyordu. Arjintinli teknik adamın ise Real Madrdi’e gitmeye sıcak baktığı iddia ediliyor.

"KANE VE ALLİ DE KALACAK"

Tottenham Başkanı Levy ayrıca takımın genç oyuncuları Harry Kane ve Delle Alli’nin de önümüzdeki sezon Londra ekibinde forma giymeye devam edeceklerinin altını çizdi. İki oyuncu için de Başta Real Madrid olmak üzere Avrupa’nın pek çok dev takımın adı geçiyor. Bu iki oyuncunun transferinin gerçekleşmesi durumunda Tottenham’ın kasasına yüz milyonlarca Euro’nun girmesi bekleniyor.

İlgili Haberler