Akşener’den Üsküdar’daki rezalete sert tepki

Akşener’den Üsküdar’daki rezalete sert tepki
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Küçükçekmece’de halka seslendi. Akşener mitinginden önce, Pir Koca Ahmet Yesevi Cem Evi’ni ziyaret etmeyi de unutmadı.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener tüm engelleme girişimlerine rağmen miting programına devam ediyor.

Akşener seçim çalışmaları kapsamında Küçükçekmecelilere hitap etti.

İYİ Parti Lideri Akşener konuşma yaptığı sırada, Üsküdar Belediyesi’nin ışıkları kesmesine Küçükçekmece’den de sert tepki gösterdi.

Akşener’in konuşmalarından satır başları şu şekilde:

ÜSKÜDAR BELEDİYESİ’NE SERT TEPKİ!

“Biz konuşmak için sahneye çıktığımızda, Üsküdar Belediyesi meydanın ışıklarını söndürdü. Üsküdar’ın kalan her yerinde ışıklar vardı. Bu genel bir kesinti değildi. Sadece bizim konuştuğumuz meydanın ışıkları kesildi. Ama biz bunlara alışığız. Bizim salonlarımızı iptal ettiler, otoparklarda konuştuk. Ses sistemlerimizi kestiler, megafonlardan halka seslendik. Hadi buradan engellediniz, halkın yüreğinde nasıl engelleyeceksiniz biz? Bir kadından işte bu kadar korkuyorlar. İYİ Parti’den işte bu kadar korkuyorlar. Sizden işte bu kadar korkuyorlar. Engelleri aşa aşa geliyoruz!”

"PANİK İÇERİSİNDELER"

Dün Anadolu Ajansı’nın bir anketi düştü medyaya. Ben de sordum damadın Anadolu Ajansı’na talimat verdi mi? Vermedi mi? Bana tazminat davası açmış 1 milyonluk, benim param helal. Yemeye çalışana helal olmaz. İşler ısındı, birçok şeyi arkadaşlar görüyor. 2. Tura kalacağını görüyor. Meclis çoğunluğunu kaybedeceğini görüyor. 2. Turda karşısına Meral Akşener çıkarsa, yenileceğini görüyor. Gençlerimiz, işsiz umutsuz. Kadınlar korkuyor. İnşallah 24 Haziran’dan sonra bu korkulara bir son vereceğiz.

"TARIMI BİLİNÇLİ BİTİRDİLER"

Bu ülkenin bu iktidarla bir beka sorunu olduğu ortadır. Ülkeyi yöneten kişinin, sürekli aldatılması en iyi ihtimalle saflıktır. İstanbul’u en büyük Suriyeli şehri yaptılar. Cumhurbaşkanı olduğum an Suriye ile ilişkileri düzelteceğim. Suriyeli kardeşlerimi geri göndereceğim. Ülkeye her yıl 50 milyar dolar yatırım yapacağım. Her gencime iş bulacağım. Bulana kadar da vatandaşlık maaşı vereceğim. Tarımı bitirdiler. Şimdi soğan ve patates ithal edeceklermiş. Tarımı bilerek bitirdiler. Biz gelir gelmez Türkiye 5 yılda tarımda kendi kendine yetmiş ve ihraca başlamış bir ülke olacak. Bir milyon çiftçi işsiz vaziyette. Ben bunların bilerek, isteyerek tarımı bitirdiğini düşünüyorum.

CEM EVİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Meral Akşener, Pir Koca Ahmet Yesevi Cem Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Ve bol bol fotoğraf çekildi.

İlgili Haberler