Akşener: "Gençlerin hayal kurabildiği bir sistem istiyoruz"

Akşener: "Gençlerin hayal kurabildiği bir sistem istiyoruz"
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Büyükçekmece'de halka seslenerek 24 Haziran seçim çalışmalarını tamamladı. Akşener, hayatını kaybeden milletvekili adayı İbrahim Özyer'in cenazesine katılmak için yarın Samsun'a gidecek.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, son olarak İstanbul Büyükçekmece'de son mitingle seçim çalışmalarını tamamladı. 

Akşener, partisinin Samsun ikinci sıra milletvekili adayı İbrahim Özyer'in cenazesine katılmak üzere Samsun'a gidecek.

BÜYÜKÇEKMECE'DE AKŞENER COŞKUSU

İstanbul'da yaptığı son mitinginde hükümete tepki gösteren Akşener'i binlerce vatandaşın karşıladı.

Akşener'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Erdoğan her şeyi kontrol edebileceği bir sistem istiyor. Hem ben hem Millet İttifakı’nda aday olan diğer arkadaşlar; demokrasinin tam uygulanabileceği, gençlerin hayallerini teşvik eden, her şeyin iki kişinin dudağının arasında olmayacak bir sistem istiyoruz. Ya demokrasiden yana tavır alınacak, ya da her şeyin bir kişinin dudaklarının arasına verildiği bir sistem olacak. 

"YETER Kİ HIRSIZLIK OLMASIN"

Bir devlet vatandaşına iş vermek zorundadır. Bu ülkede para var. Yeter ki hırsızlık olmasın, yeter ki yolsuzluk olmasın…

Sayın Erdoğan eğitimde çağ atladığımızı, ders kitaplarını bedava verdiklerini söyledi. Bedava verdikleri doğrudur, ama o kitapların içerisinde Atatürk yok. Siz okulları özel okul, devlet okulu; öğretmenleri iyi öğretmen, kötü öğretmen diye ayıramazsınız. Bizim okullarımızdan Aziz Sancar çıktı. Bu meydanda bile kim bilir kaç tane Aziz Sancar var. Gençlere hayal etmeyi, yeniden öğretmemiz lazım.

"EMEKLİLERE BAKACAĞIZ"

Emeklilere bakmak zorundayız. Hasta oldukları zaman, muayene katkı payı ve ilaç katkı payı kesilmeyecek. Emekliler arasında büyük uçurum var. İstanbul pahalı bir kent, emeklilerin yaşam hayatı zor. 1500 lira emeklilere ‘İyi bayramlar’ ikramiyesi vereceğiz dedik. Bizden görüp hazırlıksız bir şekilde onlar da vermeye çalıştı. Kimine 500 TL, kimine 750 TL yattı. Çünkü bunlar vermeye alışık değil.

İlgili Haberler