Akşener'in evinin önünde büyük provokasyon

Akşener'in evinin önünde büyük provokasyon
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti lideri Meral Akşener'i tehdit etmesinin ardından bir grup MHP'li Akşener'in evinin önüne gitti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunarak İYİ Parti lideri Meral Akşener'e tehditler savurmuştu. 

Bahçeli'nin hedef göstermesinin ardından MHP'li bir grup Akşener'in İstanbul Beylerbeyi'nde bulunan evinin önüne giderek Bahçeli lehine slogan attı.

Akşener, sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda "Başka anaların çocukları üzerinden yiğitlik olmaz. Yüreğin yetiyorsa kendin gel, bekleriz" ifadelerini kullanırken, İYİ Parti liderinin paylaştığı videoda eşiyle birlikte gelen gruba tepki gösterdiği görülüyor.

DERVİŞOĞLU'NDAN BAHÇELİ'YE ÇOK SERT TEPKİ

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, Akşener'i hedef gösteren Devlet Bahçeli'ye çok sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Dervişoğlu, "Biz can düşmanlarımızın bile hanesinin önüne adam göndermedik. Üzerimizde hakkın var diye aile terbiyem ve törem gereği öptüğüm eline tüküreyim. Sen kardeş kavgası çıkarmaya uğraşa dur. Allah şahit olsun ki, ben senin ipliğini pazara çıkaracağım!.." ifadelerini kullandı.

capture-027.png

"SABAHA KADAR ORADAYIZ"

İYİ Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Orhun Ertürkmen, Akşener'in evinin önünde yapılan provokasyonun ardından sosyal medya hesabından çağrı yaptı.

Sabaha kadar İYİ Parti liderinin evinin önünde bekleyeceklerini söyleyen Ertürkmen, "Tüm İstanbul Gençlik Kolları olarak teşkilatlarımızla Genel Başkanımıza destek olmaya, korkusuz liderliği için Şükranlarımızı sunmaya gidiyoruz. SABAHA KADAR ORADAYIZ" şeklinde paylaşımda bulundu.

orhun.png

İlgili Haberler