Real Madrid için Guti iddiası

Real Madrid için Guti iddiası
Real Madrid’in yaşadığı üst üste mağlubiyetlerden sonra Teknik Direktör Lopetegui'nin ayrılığı konusundaki iddialar arttı. İspanyol basını, Lopetegui'nin yerine Guti’nin gelebileceğini yazdı.

Real Madrid'in Levante'ye mağlup olarak üst üste 5. maçında da 3 puanı bir arada görememesi üzerine teknik direktör Julen Lopetegui'nin takımdan ayrılabileceğine yönelik iddialar iyice arttı.

İspanyol basını, Lopetegui'nin yerine gelebilecek isimler arasında Guti'yi de gösterdi.

Periodista Digital adlı internet portalı, Başkan Florentino Perez'in istemesi hâlinde Guti'nin her ne pahasına olursa olsun bu teklifi kabul edeceğini yazdı.

1996 ile 2010 yılları arasında Real Madrid'in A takımında forma giyen efsanevi futbolcu, Şenol Güneş'in yardımcısı olmadan evvel de Real'in altyapı hocalığını yapıyordu.

Beşiktaş'ın eski futbolcularından Guti Hernandez, geçtiğimiz yaz İlhan Mansız'la birlikte Şenol Güneş'in yardımcılığına getirilmişti.

“EN KISA ZAMANDA TAKIM ÇALIŞTIRMAK İSTİYORUM”

İspanyol teknik adamın geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş'tan ayrıldığı iddia edilmiş ancak kulübün bilgisi dahilinde UEFA kursuna katıldığı ortaya çıkmıştı.

Guti, Madrid'de katıldığı kursun ardından yaptığı açıklamada Siyah Beyazlılar'daki geleceğine dair şu ifadeleri kullanmıştı:

"Real Madrid'de akademiden ayrılıp Türkiye'ye gitme sebebim, en kısa sürede bir takım çalıştıracak seviyeye gelmekti."

"Bu konularda aceleci olmamak zorundasınız. Beşiktaş'taki şu anki pozisyonumdan mutluyum."

"Şu an Real'deki durumu bilmiyorum. Doğrusunu isterseniz takip de edemiyorum çünkü Beşiktaş'taki işime odaklanmış durumdayım."

İlgili Haberler