Neymar ve Mbappe için Real Madrid iddiası

Neymar ve Mbappe için Real Madrid iddiası
İspanyol basını, FFP kuralları nedeni ile zor günler geçiren PSG’nin yıldız oyuncuları Neymar ve Mbappe’nin takımdan ayrılmasının gündemde olduğunu yazdı. Yıldız oyuncular için en ciddi talip olarak Real Madrid ön plana çıkıyor.

FFP kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle soruşturma altında olan PSG, yıldızlarından birini satmak zorunda kalabilir.

AS gazetesinde yer alan habere göre Real Madrid, PSG'nin UEFA'dan olası bir ceza alması halinde Neymar veya Mbappe için devreye girmeye hazırlanıyor.

Fransız ekibinden ayrılmaya sıcak bakan Neymar, mor beyazlıların ilk hedefi olarak öne çıkıyor. Neymar için Real Madrid iddiaları daha önce de ortaya çıkmış, hatta İspanyol ekibinin rekor bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu öne sürülmüştü.

"MBAPPE, BARCELONA’NIN KAPISINDAN DÖNDÜ"

 Öte yandan, PSG ve Fransa Milli Takımı ile harikalar yaratan Kylian Mbappe’nin , Barcelona'nın kapısından döndüğü iddia edildi.

Sport'a konuşan futbolcu menajeri Josep Maria Minguella, "5 Ağustos'ta Barcelona'ya Mbappe'yi teklif ettim. Bana geri dönüşte bulunmadılar. Şimdi önümüzdeki 10 yıllarına garantiye alacak bir süper yıldız adayını kaçırarak hata yaptıklarını anlıyorlardır." şeklinde konuştu.

Bu sezon PSG formasıyla 13 maça çıkan Mbappe, 13 gol ve 7 asistlik performans ortaya koydu.

İlgili Haberler