MHP'de Mersin krizi büyüyor!

MHP'de Mersin krizi büyüyor!
MHP'li Mersin Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın partiden istifasına tepki gösteren MHP Mersin İl Başkanı Gölgeli, “Sana Ülkücü Hareket 25 yıl belediye başkanlığı sıfatı vermiş. Sen almadın bu sıfatı, biz verdik" ifadelerini kullandı.

MHP'li Mersin Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın partiden istifa etmesinin ardından çıkan tartışmalar giderek büyüyor. 

Kocamaz'ın istifası hakkında açıklama yapan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, “Sana Ülkücü Hareket 25 yıl belediye başkanlığı sıfatı vermiş. Sen almadın bu sıfatı, biz verdik. Biz çalıştık, biz mücadele ettik” ifadelerini kullandı.

MHP Silifke İlçe Kadın Kolları'nın düzenlediği Genişletilmiş İstişare Toplantısı'na katılan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Kocamaz'ın MHP'de ülkücü şehitler kadar hakkı olmadığını söyledi.

"Belediye Başkanlığı sıfatını sen almadın biz verdik" diyen Gölgeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bir Anneler Günü'nde Erdemli'nin Gücüş Köyü'nde şehidimiz Ali Gücüş'ün kabrini ve ardından annesini ziyaret ettik. Sera naylonundan bir çardakta oturuyor. Oğlunu şehit verdiği halde hiçbir şey beklemiyor. Senin 25 yılın ne olacak? Ülkücü şehidimiz Avukat Ahmet Boz'un kızı Şehide şu an aramızda. Şehitlerimiz kadar hakkın var mı bu partide senin? Bu şehitlerin acı çeken evlatları kadar hakkın var mı senin bu partide? Bu şehitlerin analarının gözyaşları kadar hakkın var mı bu partide senin? Bir de çıkıyorsun 25 yılın hakkını savunuyorsun. Bu haklarımızı sana nasıl helal edeceğiz Burhanettin Kocamaz? Ülkücü hayatını her şeyiyle; vatanına, milletine, davasına adamış kişidir. Ülkücü'nün tarifi budur. Biz her şeyimizi bu davaya adadık. Bu vatan bölünmesin diye mücadele ettik. Bu ezan dinmesin diye mücadele ettik. Bizim hiç mi hakkımız yoktu? Sana, Ülkücü Hareket 25 yıl Belediye Başkanlığı sıfatı vermiş. Sen almadın bu sıfatı, biz verdik. Biz çalıştık, biz mücadele ettik”

İlgili Haberler