Burhanettin Kocamaz: Mersin daha İYİ olacak

Burhanettin Kocamaz: Mersin daha İYİ olacak
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Partin Mersin Büyükşehir Belediye başkan adayı Burhanettin Kocamaz, Anamur'da parti üyeleri, meclis üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından grup toplantısında rozet takılması sonrası Mersin'e dönen İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı, halen Büyükşehir Belediye Başkanı olan Burhanettin Kocamaz, Anamur'da coşkuyla karşılandı.

Anamur girişinde İYİ Parti İlçe Başkanı Erdal Bulut, Belediye Başkanı Mehmet Türe, parti yöneticileri, meclis üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Kocamaz'ın alnına kurban kanı sürüldü. Konvoy eşliğinde Başkan Türe ve beraberindekilerle İYİ Parti ilçe teşkilatına geçen Kocamaz, kendisi için kurban edilecek olan koçu, Anamur Hayvanseverler Derneği Başkanı Füsun Bayraktaroğlu'nun ricasını üzerine azat etti. Kocamaz, Yörük diyarı Anamur ve Mersin'e hizmetlerinin bitmediğini ve Meral Akşener'in liderliğinde kent merkezi ve birçok ilçeyi 31 Mart 2019 seçimlerinde İYİ Parti saflarına katacaklarını söyledi. Kocamaz, daha sonra Bozyazı, Aydıncık ve Gülnar ziyaretleri için ilçeden ayrıldı.

Twitter hesabından paylaşım yapan Kocamaz, "Rabbim birlik ve beraberliğimizi, barış ve kardeşliğimizi daim etsin. Çıktığımız yolda bizleri muaffak eylesin. Aramıza fitne fesat sokup, bizlere fütursuzca saldırarak birbirimize düşürmek isteyen artniyetli edep ve haya yoksunu zavallılara fırsat vermesin. Bismillah diyerek 31 Mart 2019 için çıktığımız yeni hizmet yolumuzda Mut ilçemizde bizleri coşkuyla karşılayan hemşehrilerimize, İYİ Parti İl ve Mut İlçe Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Mersin daha da İYİ olacak" dedi.

kocamazzz.pngkocamazz1.png

İlgili Haberler