Suriyelilerin saldırısına uğrayan Necati Bağcı hayatını kaybetti

Suriyelilerin saldırısına uğrayan Necati Bağcı hayatını kaybetti
Gaziantep’te Suriyelilerin saldırısına uğrayan ve bir aydır yaşam mücadelesi veren Necati Bağcı hayatını kaybetti. Bağcı, evinin önünde bir grup Suriyelinin saldırısına uğramış ve boğazından aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanmıştı.

Gaziantep’te Suriyelilerin saldırısında ağır yaralanan ve yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Necati Bağcı hayatını kaybetti. 22 Aralık gecesi, oturdukları sitenin önünde arkadaşıyla sohbet eden 19 yaşındaki Mert Bağcı’ya Suriye uyruklu iki kişi, “Ne bakıyorsunuz” diye sözlü sataşmada bulunmuştu. Bağcı’nın karşılık vermesi üzerine Suriyelilerle, Türk gençleri arasında kavga çıkmıştı.

Bu sırada kardeşi Mert Bağcı’yı telefonla arayan Necati Bağcı (23) kavgayı haber alır almaz, evin önüne gitmişti. Mert Bağcı’nın da kavgaya karışmasıyla birlikte olaylar bir anda farklı bir boyuta taşındı. Suriyelilerin yoğun olarak yaşadığı mahalleden yaklaşık 30-35 kişilik sığınmacı grup kavgaya müdahil olmuştu.

3 Türk gencini araya alan Suriyelilerden biri, Necati Bağcı’nın boğazına “Rambo bıçağı” olarak tabir edilen ve askeri amaçlarla kullanılan bıçağı saplanmıştı.

Olayda ağır yaralanan Necati Bağcı ve hafif yaralanan kardeşi Mert Bağcı hastaneye kaldırıldı. Ağabey Bağcı’nın boğazına saplanan bıçak, yaklaşık 5 saat süren ve 4 doktorun katıldığı bir operasyonla çıkarılmıştı. Bağcı, bir aydır yaşam mücadelesi veriyordu.

İlgili Haberler