AKP'li Sofuoğlu'ndan Lamborghini açıklaması: "Çocuklara örnek oluyorum"

AKP'li Sofuoğlu'ndan Lamborghini açıklaması: "Çocuklara örnek oluyorum"
Meclis'e Lamborghini ile gitmesiyle gündeme gelen AKP'li Kenan Sofuoğlu, "O otomobille okullara gidiyorum. Böylece çocuklara örnek olduğumu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, yabancı uyruklu eşinin üzerine kayıtlı olduğu için ödemesi gereken vergiden "3 milyon 250 bin lira kâr ettiği" tartışmalarıyla gündeme gelen Lamborghini marka aracıyla iligili açıklamada bulundu.

Kendisini bu konuda eleştiren AKP'li Bülent Turan'a da kırgın olduğunu söyleyen Sofuoğlu, "Diğer büyüklerim gibi beni arayıp konuşabilirdi. Bana ağabey şefkatiyle yaklaşan AK Partili büyüklerim dolayısı ile o dönem sustum” ifadelerini kullandı.

“LAMBORGHINI İLE ÇOCUKLARA ÖRNEK OLUYORUM”

Sofuoğlu, TBMM’ye 1 milyon euroluk Lamborghini marka bir otomobille gelmesi üzerine yapılan eleştirileri sormasına karşılık ise “Herkes benim vekil olmadan da böyle imkanlarım olduğunu bilsin diye yaptım, o otomobille okullara gidiyorum. Böylece çocuklara örnek olduğumu düşünüyorum. ‘Benim sizden farkım yok’ diyorum. Çok çalışırlar ve Allah da nasip ederse onların da başarılı olabileceklerini anlatmaya çalışıyorum” diyerek cevap verdi.

“CAMİ YOLUNA PARK EDİNCE ÇİZİLMİYOR”

Sofuoğlu Par’ın “Otomobili neden milletvekillerine ayrılan park yerine değil de TBMM’deki cami yoluna park ettiniz?” sorusuna karşılık ise “Bu özel bir otomobil, yanına park etmiş birisi kapısını açarken çizilsin istemem. Ayrıca odamdan baktığımda orayı görebiliyorum. Otomobil gözümün önünde oluyor, odada penceresinden bakıyorum” dedi.

İlgili Haberler