Sözde hocadan skandal sözler: “AKP’ye oy vermeyen kafirdir”

Sözde hocadan skandal sözler: “AKP’ye oy vermeyen kafirdir”
“Vereceğiniz destek, ruz-i mahşerde beraat belgeniz olacak” sözleriyle oy isteyen AKP’li İsmet Yılmaz’ın ardından bir skandal daha ortaya çıktı. AKP’li olmayanlara ‘kafir’ diyen kişinin sözlerine Ümit Özdağ sert tepki gösterdi.

Eski Bakan İsmet Yılmaz, Sivas’ta partisi AKP’nin belediye başkan adayına oy isterken, “Vereceğiniz destek, yarın ruz-i mahşerde (kıyamet günü) beraat belgelerinizden (kurtuluş) biri olacak diye düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı. Yılmaz’ın bu görüntülerinin ardından, sosyal medyada AKP için oy isteyen bir kişinin, muhalif seçmene ‘kafir’ dediği bir video dolaşmaya başladı. Dua eden kişinin, şu ifadeleri kullandığı görülüyor:

“BU SAVAŞTAN İSLAM’IN GALİP ÇIKMASINI NASİP EYLE YA RABBİ!”

“Bu seçimlerden zaferle çıkmamızı nasip eyle Ya Rabbi. Yanlış yola sapmak isteyenlere fırsat verme Ya Rabbi! Biz biliyoruz ki, İstanbul’daki (seçimler) küfrün savaşıdır. Bu savaştan İslam’ın galip çıkmasını nasip eyle Ya Rabbi! Kafir güruha fırsat verme. Bunlara bir muhtarlık dahi ihsan eyleme Ya Rabbi. Geçmişte ne yaptıklarını, gelecekte ne yapacaklarını biliyoruz. Bunlara oy verenlere de hidayet eyle Ya Rabbi.”

“BU HOCA BOZUNTUSU HZ. OSMAN'I KATLEDEN KATİLLERDEN BETER”

Sosyal medya hesabı üzerinden sert tepki verenlerin başında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ yer aldı.

Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden, “Bu hoca bozuntusu Hz. Osman'ı katleden katillerden beter, PKK'dan daha bölücü. AKP'ye oy vermeyenleri kafir olmakla suçluyor. Bir cumhuriyet savcısı yok mu?” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler