Jet Sosyete var mı? Saat kaçta yayınlanacak?

Jet Sosyete var mı? Saat kaçta yayınlanacak?
Perşembe günlerinin sevilen dizisi Jet Sosyete yeni bölüm yayınlanacak mı? Peki, sevilen dizi ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Son bölümün ardından ekranlara ara veren Jet Sosyete bu hafta sevenleriyle buluşuyor. Cengiz’in hareketlerinden şüphelenen Gizem, takibe başlar. Cengiz’in cep telefonunu karıştırınca Deniz isimli biriyle yazışmalarını yakalar ve olaylar büyür. 

JET SOSYETE SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Gizem’in yeni projesi bu sefer sağlıklı ve doğal beslenme üzerinedir. Tony ile birlikte Yuccha’nın yerine sağlıklı yemekler servis eden, ‘My Avocado’ adlı bir kafe açarlar. Mekan, birden çok popüler olur ama Tony’nin gündüzleri işe gitmek zorunda olması yüzünden bütün yük Gizem’e kalır. Gizem, bu çalışma temposuyla baş etmekte zorlanır ve şaşırtıcı çareler arar. Ek gelir peşindeki Safiye ve Yaşar bir tesadüf sonucu evlerinin bodrum katını Can Bonomo ve grubuna prova mekanı olarak kiralar fakat Can Bonomo’nun ne kadar ünlü olduğundan habersizlerdir. Gerçeği öğrenince sevilen müzisyeni Safiye’nin Elazığ’dan gelen kuzeni Alican olarak tanıtırlar. Can Bonomo da onlarla işbirliği yapar ama bu sonsuza kadar sürmez.

Siteye yapılan basket sahası, sitenin genç kızlarının eğlencesi olur ve Cengiz de bu eğlenceden mahrum kalmaz. Kızlara basketbol koçu olduğunu ve onlara nasıl oynanacağını öğreteceğini söyler. Bu planlarına Yaşar’ı da dahil eder ve sitedeki kızlarla, Gizem ve Safiye’den gizli basketbol oynarlar. Onları yakalayan Şennur, bunu koz olarak kullanmaya çalışır. Ozan’ın başıboş ve sorumsuzluğundan sıkılan Cengiz, çareyi İlayda’da arar ve ondan Ozan’ı eğitmesini ister. İkilinin zorunlu olarak sürekli birlikte vakit geçirmesi, Harry’nin olayları yanlış anlamasına yol açar.

JET SOSYETE YENİ BÖLÜMDE NELER OLUYOR

Özpamuk Tekstil’in getir-götür sorumlusu Yaşar Yüksel karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babasıdır. Çalıştığı şirketin sahibi Cengiz Özpamuk çapkın oğlu Ozan’ı karıştığı bir skandal sonrası genel müdürlükten alır ve inadına yerine Yaşar’ı getirir. Üstelik Yaşar ailesi ile birlikte Jetset Konakları’ndaki genel müdür villasına taşınabilecektir. Ozan ise babası, babaannesi Zahide ve üvey annesi Gizem’in sürekli gerilim yaşadığı yan evdeki gençlik odasına geri dönmek zorunda kalır.

Ailesi sınıf atlama ve sosyeteye ayak uydurma heyecanına düşmüşken; Yaşar’ı ise şirketin şu ana kadar hiç çıkmadığı üst katında, moda ve tasarım dünyasının göbeğinde herkesin saygısını kazanması gereken zor bir dönem beklemektedir.

JET SOSYETE YENİ BÖLÜM YAYINLANACAK MI

Dizi severlerin merakla beklediği, geçen hafta yayınlanmayan Jet Sosyete yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek.