Avlu 40. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Avlu 40. bölümü bu akşam yayınlanacak mı?
Perşembe günlerinin sevilen dizisi Avlu’nun yeni bölümü sosyal medyada çok merak ediliyor. Peki, Avlu’nun yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Son bölümde neler oldu? İşte tüm detaylar...

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece'nin başrollerini paylaştığı Avlu son olarak 39. bölümüyle ekranlara geldi. Bu akşam yayınlanacak mı, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

AVLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Oktay Necdet’in gerçek kimliğini öğrendikten sonra onun yanına gider. Necdet, Oktay’ın tavırlarından onu çözdüğünü anlıyor. Oktay’a “buradan sağ çıkacağını mı sanıyorsun” diyerek elindeki bıçakla saldırır. Amansız bir kavga başlamıştır. Necdet’in son hamlesi ile birlikte Oktay, cam korkuluklardan aşağıya doğru savrulur. Necdet, son anda korkuluklara tutunan Oktay’ın ellerine bıçak saplar. Oktay denize doğru düşer. Necdet zaferinin tadını çıkarırken ağzından “Kule yıkıldı Zerrin” sözleri dökülür.

Melis, Oktay’ın notunu okur. Yazdıkları karşısında oldukça duygulanan Melis, Oktay’ı arar. Oktay’ın cep telefonu kapalıdır. Oktay’a not bırakır. Bu sırada Melis’in Oktay’a bıraktığı notu Necdet duyar. Murat ve Deniz Melis’in odasına gelerek Zerrin ile ilgili bilmesi gereken bazı şeyler olduğunu söyler. Zerrin’in intikam planı ile ilgili telefondaki görüntüleri gösterir. Melis Azra’nın bunu bilip bilmediğini sorar. Murat, Azra’yı Melis’in odasına göndereceğini söyler ve odadan çıkar.

Tolga Murat’ı telefonla arayarak Oktay ile ilgili son gelişmeyi haber verir. Derya, temizlik odasında Zerrin ile gördüğü anları düşünür. Azra Melis’in odasına gelir. Azra Deniz’i de odada görünce neler olduğunu sorar. Bu arada Necdet telefonla Zerin’i arar ancak cevap alamaz. Melis ve Deniz Azra’ya olan biteni anlatır. Melis kartlarla ilgili kafasına takılan bir konuyu açıkladığı anda Nihal’in öldürülmesine neden olan kişinin Zerrin olduğu açığa çıkar. Azra telefonla Tolga’yı arayarak durumu anlatırlar.

AVLU YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Murat’ın esrarengiz bir şekilde ortadan kayboluşu Deniz’in tüm dikkatini Zerrin’e yöneltmesine sebep olur. Fakat Zerrin de karşıt hamlelerini hazırlamıştır. Oktay ve Murat’tan sonra tehlikeli oyunun sıradaki kurbanı kimdir?

AVLU BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Dizi severlerin merakla beklediği Avlu dizisi 40. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek.