İstanbullu Gelin 84. yeni bölümünde neler olacak?

İstanbullu Gelin 84. yeni bölümünde neler olacak?
Cuma akşamlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? son bölümde neler oldu? yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son detaylar.

Başrollerini Aslı Enver ile Özcan Deniz’in paylaştığı ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı?

Yeni bölümde neler oluyor? İstanbullu Gelin yeni bölümde anneler günü heyecanı yaşanıyor. İşte detaylar…

İSTANBULLU GELİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Esma’nın kararı ailede büyük şaşkınlık yaratırken, Garip’in bu karara tepkisi Esma için beklenmedik olur. Boranlar, Esma’yı konağa geri döndürmek için Senem’i harekete geçirirler. Adem, Güneş’i kaybetmemek adına hayati kararlar almaktadır. Dilara’nın da Güneş’e adım atmasıyla artık dengeler değişir. Herkesin bir arada olduğu “Anneler Günü” tüm Boranlar için unutulmaz bir gün olacaktır.

istanbullu-gelin-002.jpg

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM NELER OLDU

Esma’nın eve yalnız dönüşü konakta şaşkınlıkla karşılanır. Bir telefonla Nazif’in hastanede ve ağır olduğu haberi gelir. bu haber Esma’dan saklansa da Esma gerçekleri öğrenerek, kendisini suçlamaya başlar. Adem, Güneş’e ulaşamamaktadır. Onu kimsenin anlamadığını düşündüğü sırada içini Dilara’ya döker. Süreyya ise tüm yaşananlara rağmen kendi çıkışını bulmanın yolunda ilerlemektedir. Nazif’in iyileşerek hastaneden çıkması ise Esma’nın kendisi ile yaşadığı mücadeleyi sonlandırmaz. Esma için artık yeni bir süreç başlamıştır.

İSTANBULLU GELİN YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in oynadığı İstanbullu Gelin dizisi 84. bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak