Akşener’den Demirağ’a geçmiş olsun ziyareti

Akşener’den Demirağ’a geçmiş olsun ziyareti
Evinin önünde uğradığı saldırı sonrası hastanede tedavisi süren gazetemiz yazarı Yavuz Selim Demirağ’a geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor. GATA’DA tedavisi süren Demirağ’ı İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Çelik ziyaret etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, evinin önünde sopalı kişilerin saldırısına uğrayan gazetemiz yazarı Yavuz Selim Demirağ’ı ziyaret etti. Akşener, basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmede Demirağ’a geçmiş olsun dileklerini iletirken, sorumluların en ağır cezaya çarptırılması gerektiğinin altını çizdi.

ziyaret2.jpg

AHMET ÇELİK’TEN DEMİRAĞ’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Öte yandan, İYİ Parti İstanbul Milletvekili ve Yeniçağ Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Çelik, GATA’da tedavisi süren Demirağ’ı ziyaret etti.

ziyaret3.jpg

Demirağ’ı ziyareti sonrası Twitter hesabından bir paylaşım yapan Çelik, Yeniçağ Gazetesi'nin yiğit kalemi Yavuz Selim Demirağ'ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimi ilettim, sağlığının iyi olduğunu gördüm. Bu alçak saldırılar bizi yıldıramadı, yıldıramaz” dedi.

celik-001.png

Ahmet Çelik, saldırı sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Yeniçağ gazetesine yapılan alçak saldırılara bugün bir yenisi daha eklenmiştir. Gazetemizin cesur, korkusuz ve mert kalemi Yavuz Selim Demirağ kardeşim, Türkiyem TV’de yapmış olduğu program sonrasında evine girdiği sırada alçak bir saldırıya maruz kalmıştır.

Öncelikle Yavuz Selim Demirağ’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sağlık durumunu yakından takip ediyoruz, inşallah eskisinden daha güçlü bir şekilde tekrar aramıza dönecek ve yazılarına kaldığı yerden devam edecek.

Bu saldırıyı kabul edebilmemiz, sineye çekebilmemiz mümkün değildir. Demirağ’a yapılan saldırı Yeniçağ’a yapılmıştır.

ziyaret4.jpg

Bu olayı gerçekleştirenleri ve onlara talimat verenleri teker teker ortaya çıkaracağız.

Bu alçak saldırıyı yapanlar, organize edenler bu işin hesabını verecekler.

Yapılan bu alçaklığın en yakın takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

ziyaret5.jpg

PAÇACI DA ZİYARETÇİLER ARASINDAYDI

Evinin önünde uğradığı saldırı sonrası tedavisi süren Yavuz Selim Demirağ’ı ziyaret edenler arasında İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Cihan Paçacı da yer aldı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ise Demirağ’ı dün hastanede ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletmişti.

İlgili Haberler