Binali Yıldırım'a EYT soruldu, yanıt değişmedi

Binali Yıldırım'a EYT soruldu, yanıt değişmedi
AKP'nin İBB Adayı Binali Yıldırım, partisinin 31 Mart seçimlerinde ciddi oy kaybetmesine neden olan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusuyla ilgili açıklamada bulundu.

Saha çalışmalarına devam eden AKP'nin İBB Adayı Binali Yıldırım, Eyüp Sultan Camii'ndeki Cuma namazı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusuyla ilgili seçimden önce "Biraz daha sabır" diyen Yıldırım, bugünkü açıklamasında "Sabırlı olun demek, ne demek? Gayet açık." ifadelerini kullandı.

Dün katıldığı opera gösteriminde “Her şey çok güzel olacak” sloganlarına gülümseyerek ve alkış yaparak karşılık verdiğinin hatırlatılması üzerine Yıldırım, “Yoruma ihtiyaç var mı? Biz herkesi seviyoruz. Bizi sevmeyenleri de seviyoruz.” dedi.

“Emeklilikte yaşa takılanlar için seçimden önce ‘biraz sabır’ demiştiniz, gelişme var mı?” sorusuna ise Binali Yıldırım, “İlgili bakanlığımız çalışmalarını yapıyor” yanıtını verdi. Binali Yıldırım’a, AKP İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da eşlik etti.

eyt2.jpg

"YİNE AYNI ŞEYİ SÖYLÜYORUM. SABIRLI OLUN"

Binali Yıldırım, 31 Mart seçimi öncesi emeklilikte yaşa takılanların taleplerine yönelik bir soruya şu yanıtı vermişti: “Ben bu konuda ne dedim? ‘Biraz sabırlı olun, ben takipçisi olacağım’ dedim. Yine aynı şeyi söylüyorum. Sabırlı olun demek, ne demek? Gayet açık.”

İlgili Haberler