Ekrem İmamoğlu'na sansür mü uygulanıyor?

Ekrem İmamoğlu'na sansür mü uygulanıyor?
Seçimlerin tekrarlanması kararının ardından yol haritasını açıklayan Ekrem İmamoğlu'na bir çok kanalda yer verilmezken, bazı kanalların ise kısa süreli canlı yayın vermesi "Sansür mü uygulanıyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Yüksek Seçim Kurulu'nun İstanbul'da seçimleri iptal kararının ardından mazbatası iptal edilen Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran'da tekrarlanacak seçimler için bugün düzenlediği Kampanya Koordinasyon Toplantısıyla çalışmalarına resmen başladı.

Ancak AKP’nin açıklamalarını canlı yayınlarını keserek veren birçok televizyon kanalı bu toplantıyı görmemeyi tercih etti.

İmamoğlu, kendisine yönelik tavırdan duyduğu rahatsızlığı 31 Mart sürecinde dile getirmiş ve Kartal’da düzenlediği bir mitingde açıklamalarına yer vermeyen medya kuruluşları olan Demirören ve CİNER grubuna bağlı gazete ve televizyonlarını eleştirmişti. İmamoğlu konuşmasında, “Rakibimiz adına 10 kişi konuşuyor, her birini naklen veriyorlar. Benim de onlara cevabım var, beni neden göstermiyorsunuz? İş dünyasına yaptıkları katkılardan dolayı kendilerini uyarmayı kendime hak gördüğüm için uyarıyorum. Gün gelir isimlerini anmaktan bile vazgeçerim. Bizi daha fazla dünyaya rezil etmeyin” demişti.

İlgili Haberler