Emre Akbabaya büyük destek!

Emre Akbabaya büyük destek!
Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasına Emre Akbaba’ya verilen destek damga vurdu. Çaykur Rizespor maçında ayağını kıran genç oyuncuya futbolcular ve taraftarlar büyük destek verdi.

Serkan TALAN / YENİÇAĞ

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamasına Emre Akbaba damgasını vurdu. Bu sezon yaşadığı şansız sakatlıklar yüzünden takımdan uzun süre ayrı kalan ve son olarak ayağı kırılan genç oyuncuya takım arkadaşları ve taraftarlar büyük destek verdi.

Genç oyuncu kupa töreni için hazırlanan özel platforma Cim Bom’un çocuğu” ifadeleri ile davet edildi. Platforma kolkuk değnekleri ile gelen Emre Akbaba’ya bütün takım arkadaşları sarıldı. Galatasaray taraftarı ise hep bir ağızdan söylediği “Cim Bom’un çocuğu Emre Akbaba” tezahüratı ile destek oldu.

Galatasaray’a sezon başında transfer olan Emre Akbaba, ilk haftalarda oynadığı oyun ile büyük beğeni toplamıştı.  Emre Akbaba, 28 Eylül 2018'de Türk Telekom Stadı'nda oynanan Erzurumspor maçının 38. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Akbaba daha sonra sakatlığını atlatarak 135 gün sonra Trabzonspor maçında süre almıştı.

Genç oyuncu, ligin 32. Haftasında oynanan Çaykur Rizespor maçında ise ayağını kırmıştı. Yıldız oyuncu, maçın 61. dakikasında Ryan Donk’un yerine oyuna dahil olan Emre Akbaba, 67’nci dakikada Samudio’nun müdahalesi sonrası yerde kalmıştı. Emre Akbaba’nın sahalara en az bir yıl sonra dönmesi bekleniyor.