Fenerbahçe’de kadro yeniden kuruluyor

Fenerbahçe’de kadro yeniden kuruluyor
Fenerbahçe’de sezonun sona ermesiyle birlikte takımdan ayrılacak isimler netlik kazanıyor. Sarı lacivertlilerde hayal kırıklığı yaratan isimlerden Benzia ve Slimani başta olmak üzere 7 isimle yolların ayrılması bekleniyor.

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren 13 ismin kaderleri şekillenmeye başladı. Sarı Lacivertli Yönetim 13 isimden 7 si ile yolları ayırma kararı aldı.

Kiralık olarak forma giyen Andre Ayew, Yassine Benzia ve Slimani'nin yanı sıra Şener Özbayraklı, Roman Neustader, İsmail Köybaşı ve Roberto Soldado ile de yola devam edilmesi beklenmiyor.

Sözleşmeleri biten diğer isimler Volkan Demirel, Martin Skrtel, Tolga Ciğerci gibi isimlerle daha makul sözleşmeler ile yola devam edilmesi planlanıyor.

Fenerbahçe Yönetimi'nin Ersun Yanal'ın talepleri doğrultusunda dış transfer çalışmalarını da sürdürürlerken ilk aşama 7 yeni transfer ile kadroyu takviye etmeyi düşündükleri ifade edildi.

Kamp dönemine kadar transferlerin büyük bölümünü tamamlamayı planlayan yönetim ön görüşmeler gerçekleştirdikleri oyuncularla önümüzdeki haftadan itibaren nihayi cevaplar için yeniden bir araya gelecekler.