Soylu İmamoğlu'nu hedef aldı: "Bir çocuğu tokatladı"

Soylu İmamoğlu'nu hedef aldı: "Bir çocuğu tokatladı"
Yerel seçimler boyunca etkin bir şekilde AKP lehine çalışmalarını sürdüren İçişleri Bakanı Soylu, Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. Soylu, "Sinirli zaten son zamanlarda. Demin de bir çocuğu tokatladı biliyorsunuz" dedi.

Yerel seçimlerde AKP'nin bir adayı gibi Türkiye'nin birçok yerinde vatandaşlarla bir araya gelen Süleyman Soylu, 31 Mart öncesi Ankara adayının geride olması nedeniyle Başkenti ilçe ilçe gezmiş, hatta seçim çalışmaları nedeniyle Mehmet Özhaseki'nin yerine aday gösterileceği iddiaları gündeme gelmişti.

Soylu, İstanbul seçimlerinin tekrarlanması kararının ardından İstanbul'u da iftar ve sahur programları da dahil ilçe ilçe dolaşmaya başlamıştı. Bu kapsamda Kağıthane Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde Çatalzeytin Spor Kulübü'nü ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet eden İçişleri Bakanı, Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı.

İmamoğlu'nun montajlanan videosu ile ilgili bir vatandaş ile konuştuğu görüntüleri hatırlatan Soylu, İmamoğlu'nun konuştuğu kişiyi tokatladığını iddia ederken, "Son zamanlarda Ekrem Bey bana takmış. Sinirli zaten son zamanlarda. Demin de bir çocuğu tokatladı biliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler