Başakşehir'den İrfan Can'a karşılık Neustadter hamlesi

Başakşehir'den İrfan Can'a karşılık Neustadter hamlesi
Fenerbahçe, gelecek sezon Başakşehir'in genç yıldızı İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna katmak isterken, Başakşehir'in ise Fenerbahçe'nin ön liberosu Neustadter'le ilgilendiği iddia edildi.

Transfer sezonuna kısa bir süre kala kulüpler elini hızlandırarak istediği oyuncular için harekete geçmeye başladı. Bu kapsamda Süper Lig'in başarılı ekiplerinden Medipol Başakşehir'de yer alan oyuncular da transferin gözdesi konumunda.

Yapılanma içinde olan Fenerbahçe de geçtiğimiz sezon başarısız transferlere imza atmış ve karşılığında ligde mağlubiyet serileriyle karşılaşmıştı. Sarı lacivertliler hal böyleyken takımı sil baştan bir felsefeyle yeniden kurma planları yapıyor.

Mevcut oyuncularının da birçoğunu gözden çıkaran sarı lacivertlilerde Teknik Direktör Ersun Yanal, takımdan ayrılacakların listesini hazırladı.

Spor Toto Süper Lig’i 2. Sırada bitiren Medipol Başakşehir’in, Fenerbahçe’den ayrılacak oyunculardan Neustadter’i gündemine aldığı iddia edildi. Roman Neustadter, Fenerbahçe'ye 2016-2017 sezonun başında Schalke 04'ten bedelsiz olarak transfer olmuştu.

Antalyaspor maçı öncesinde veda sinyali veren Rus savunma oyuncusu sarı-lacivertli takımla olan sözleşmesinin biteceği sezonun son maçında "Son gün" paylaşımında bulunmuştu.

Hala hakları Fenerbahçe'de olan ve sözleşmesinin bitmesine az bir süre kalan oyuncuyu (30 Haziran 2019'a kadar) Başakşehir'e söz vererek gönderme planı yapan Fenerbahçe, turuncu mavili ekipten de başarılı orta sahayı istedi.

İrfan Can, sarı-lacivertli formayı giymeye sıcak bakarken, sarı lacivertliler de Başakşehir'e 5 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu öğrenildi.

Turuncu mavililer teklifi kabul ederse Neustadter Başakşehir, İrfan Can da Fenerbahçe forması giyecek.