Erdoğan’ı cezaevinde ziyaret eden vatandaş isyan etti

Erdoğan’ı cezaevinde ziyaret eden vatandaş isyan etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hapis yattığı dönemde cezaevinde ziyaret ettiğini dile getiren bir vatandaş, “Sandalyesini sağlamlaştırmak için her şeyi yapacak. Bu memleketin başından gitmeli” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı cezaevinde ziyaret ettiğini söyleyen bir vatandaş, kendisine uzatılan mikrofonda Erdoğan’ı eleştirdi.

Cumhurbaşkanı’nı kastederek “Ondan başkasına oy vermedim” diyen vatandaş, Erdoğan’ın artık koltuğu bırakması gerektiğini dile getirerek, “Altı kaygan artık burada durması mümkün değil. Yüzde 70-80 alması lazım. Sandalyesini sağlamlaştırmak için her şeyi yapacak. Bütün devletin malını kullanıyor, bütün kurumlar satıldı. 480 milyar dolar para ödeyecek bu millet herkes uyansın” şeklinde konuştu.

Vatandaş’ın açıklamaları özetle şöyle:

“Bu memleketin başından gitmeli. Ben onun dışında daha kimseye oy vermedim. Allah o oylarımı yüz bin kere haram etsin. Bakın Erdoğan’ı hapishanede ziyaret edenlerden biriyim. İki büklümdü hapishanede. Pınarhisar Cezaevi’ne yüzlerce defa gittim, onu ziyaret ettim.

Görüyorsun her gün kadınlara erkeklere saldırı oluyor. Bu milletin bunu görmesi lazım. Bir canımız var bu kadar olmaz. Nedir bu haksızlık, despotluk nedir yani? Sen kimsin ya? Yeter kızım ya yeter. Kalbim var zaten buraya yığılıp kalacağım. Kazanılmış bir seçim milletin emeği var. İsim yasaklanıyor böyle bir şey olabilir mi? Altı kaygan artık burada durması mümkün değil. Yüzde 70-80 alması lazım. Sandalyesini sağlamlaştırmak için her şeyi yapacak. Bütün devletin malını kullanıyor, bütün kurumlar satıldı. 480 milyar dolar para ödeyecek bu millet herkes uyansın. Şu an elimizde bir imkan var. Bu iş onur ve vicdan meselesi artık. “