Avlu 44. bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Avlu sezon finalinde neler olacak?

Avlu 44. bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Avlu sezon finalinde neler olacak?
Perşembe günlerinin sevilen dizisi Avlu’nun bu akşam yayınlanacak yeni bölümü ile sezon finali yapacak. Sosyal medyada çok merak edilen Avlu’nun sezon finalinde neler olacak? Peki, Avlu’nun son bölümünde neler oldu? İşte tüm detaylar...

Başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece'nin başrollerini paylaştığı Avlu son olarak 43. bölümüyle ekranlara geldi. Bu akşam yayınlanacak mı, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

AVLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Avlu 43. bölümde artık Deniz ve Azra için geri sayım başladı. İkili, Zerrin'in cezasını bulması için planladıkları ve çabaladıkları amaçlarına ulaşmak için isyan başlatmış ve yönetimi ele geçirmişlerdi. Zerrin'i içeri gelmeye ikna etmek için zayıf noktasını bulan Deniz ile Azra, çatışma noktasına geldiler. Çünkü Deniz, Zerrin'in kardeşine benzettiği ve zayıf noktası olan Emel ile dışarı çıkmak istemekte. Azra ise güvenliği düşünerek canlı yayında göstermek istemektedir.

Deniz, Azra'nın itirazlarına rağmen Emel'i gösterip Zerrin'i tehdit eder. Böylece onun cezaevine girmesini sağlar. Fakat Azra, kendini tehlikeye attığı için Deniz'e iyi bir tokat yapıştırır. Deniz'in kaçmayı planladığı tünelin ucunda ise Oğuz onu beklemektedir.

Zerrin'in içeri girmesi ile mahkeme süreci başlar. Yargılama sonrasında Zerrin suçlu bulunur. Azra, "Baştan beri bizi dinleseydiniz o kadar kişiyi kaybetmemiş olurduk" diye şikayet eder. Fakat aralarında anlaşma nedeniyle Zerrin tutuklanması sonrasında isyan sona erecek ve yönetim sahiplerine bırakılacaktı.

AVLU SEZON FİNALİ FRAGMANI YAYINLANDI MI

Avlu sezon finali fragmanı Star TV tarafından yayınlandı. Avlu fragmanında hapishaneye askerler tarafından yapılan müdahele görülüyor. Deniz'in sözleri ise Kudret'in öldüğünü doğruluyor. Hengameden sağ çıkan Zerrin ise "Ben bitti demeden bitmez" diyerek dışarı çıkıyor.

Avlu 44. bölüm 2. fragmanında Deniz, Kudret ile birlikte 3 kişinin daha öldüğünü, yaralıların olduğunu söylüyor. Cezaevine yapılan ve ortalığı toz duman eden baskının görüntüleri dikkat çekiyor. Zerrin ise mutfaktaki gazı açarak orayı patlatıyor ve kendini kurtarıyor. Diğer yandan ise Oğuz, Deniz ile kaçacakları tünelde yolu açmak için kesmeye başlıyor.

AVLU BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Dizi severlerin merakla beklediği Avlu dizisi 44. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek.