Beşiktaş’ta hedef Arda Turan

Beşiktaş’ta hedef Arda Turan
Teknik direktörlük için Abdullah Avcı ile anlaşan Beşiktaş, transferdeki ilk hedefini belirledi. Siyah beyazlılar, Başakşehir’de kiralık oynadıktan sonra Barcelona’ya dönen Arda Turan’ı istiyor.

Beşiktaş yönetimi Şenol Güneş’in takımdan ayrılması sonrası Abdullah Avcı ile anlaştı. Tecrübeli teknik adam ile 3 yıllık sözleşmenin imzalanması an meselesiyken, transferdeki hedefi de belli oldu.

Beşiktaş’ın transferdeki en önemli önceliğinin Arda Turan olduğu öğrenildi. Abdullah Avcı, Başakşehir’den eski öğrencisi ile yeniden çalışmaya sıcak bakarken, Arda Turan’ın ise Türkiye’de yeniden büyük bir takımda forma giymek istediği öğrenildi.

EN BÜYÜK SORUN MAAŞI

Başakşehir’de kiralık oynadıktan sonra Barcelona’ya dönen Arda, Katalan ekibinde kadroda düşünülmeyen isimlerin başında geliyor. İspanyol kulübü, Arda’yı uygun bir bonservisle elinden çıkarmaya sıcak bakarken, Beşiktaş yönetimi ise tecrübeli oyuncuyu bir yıl kiralamak istiyor. Ancak siyah beyazlı yönetim için en büyük sorunun Arda’nın maaşı olduğu öğrenildi.

Tecürbeli oyuncu Barcelona’dan yıllık 8 milyon euro garanti ücret alırken, Başakşehir’den 4 milyon euro garanti ücret alıyordu.

Beşiktaş yönetimi, önümüzdeki günlerde Arda ve menajeri ile bir görüşme yaparak maaş konusunda indirime gitmesini talep edecek. Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncuya 3 milyon euroluk bir teklif sunması bekleniyor.