Galatasaray'dan 3 kral adayı

Galatasaray'dan 3 kral adayı
Diagne ile Belhanda’yı elden çıkarmayı planlayan Galatasaray'ın golcü adayları arasında Mario Balotelli, Andy Carroll ve Monaco’nun yıldızı Falcao’nun yer aldığı belirtildi.

Galatasaray bu sezon Avrupa’ya damga vurmak istiyor! Geçen sezon “Neden olmasın” diyerek Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu hedef gösteren teknik direktör Fatih Terim, özellikle hücum hattındaki eksiklik sebebiyle hayal kırıklığına uğramıştı. 

Tecrübeli teknik adam bu defa işi çok daha sıkı tutuyor ve artık geçen sezonki “santrfor satıp, santrfor almamak” gibi bir hata yapılmasına izin vermeyecek. Luyindama için ödenecek paradan dolayı sarı-kırmızılılar transfer dönemini ekside açacak. 

Bu sebeple satış yapılması gerekiyor. Bu noktada Cimbom’da ön plana çıkan iki isim var: Diagne ve Belhanda. Galatasaray bu iki oyuncudan maksimum seviyede kasaya para koymayı hedeflerken asgari beklenti 25 milyon Euro.

Galatasaray satışlardan asgari hedefine ulaştığı takdirde 5 milyon Euro Luyindama transferinin açığını kapatacağı için 20 milyon Euro'luk hareket alanı açılacak. 

Terim’in devre arasında da çok istediği 21 yaşındaki Benjamin Tetteh için Sparta Prag’ın kapısı tekrar çalınacak.

1,93’lük Ganalı santrfor Galatasaray'a uzun yıllar hizmet edecek bir golcü olarak görülüyor. 

Cimbom’un sansasyonel golcü transferindeki ilk hedefi ise Radamel Falcao. Monaco’nun elden çıkarmak istediği Falcao için harekete geçilmiş durumda.

Belhanda’nın boşluğunu dolduracak isim ise Hakan Çalhanoğlu olacak. Milan ile ipleri koparan milli futbolcu Babel’den sonra açıklanması beklenen ilk isim. 

3 KRAL ADAY!

Öte yandan Yahoo Sport France’da yer alan haberde; Galatasaray’ın golcü adayları arasında Mario Balotelli, Andy Carroll ve Monaco’nun yıldızı Falcao’nun yer aldığı belirtildi.

Sarı-Kırmızılılar’da 1 yıllık daha kiralık sözleşmesi bulunan Mitroglou’nun bu futbolculardan birinin bile transfer edilmesi durumunda gelecek sezon kadroda yer bulmasının da zor olacağı belirtildi.

BALOTELLİ BİR ADIM ÖNDE!

Marsilya ile olan sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan Mario Balotelli şu anda tüm transfer opsiyonlarına açık durumda. Gelen tüm teklifler masaya yatırılacak. 

West Ham’ın sözleşmesini feshettiği Andy Carroll’un da bonservisi elinde bulunuyor. İki golcünün de istediği imza parası 5 milyon euro civarında. Carroll bir sakatlık süreci yaşamıştı. 

Monaco ile 2020 yılına kadar sözlesmesi bulunan Falcao ise takımdan ayrılmak istiyor. 33 yaşındaki oyuncu Fransız ekibinden yıllık 8 milyon euro civarında bir rakam kazanıyor!