Kocaeli geçişinde bayram yoğunluğu

Kocaeli geçişinde bayram yoğunluğu
Bayram tatili öncesi on iş gününün geride bırakılmasının ardından 9 günlük tatil için yollara düşen vatandaşlar, özellikle Kocaeli geçişinde yoğunluk oluşturdu.

9 günlük Ramazan Bayramı tatili için çok bu yıl da çok sayıda vatandaş yollara düştü. İstanbul'dan yola çıkarak Ankara istikametine doğru ilerleyen vatandaşların tercih ettiği Tem Otoyolu Kocaeli geçişinde yoğunluk yaşanmaya başladı.

Kocaeli'nin Dilovası ve Körfez ilçe geçişlerinde zaman zaman yoğunluk oluşurken, her yıl bayram başlangıcı ve dönüşünde yoğun olan Bekirdere Rampasında ise akıcı bir trafik yaşanıyor. Trafik yoğunluğunun iftardan sonra ve ilerleyen saatlerde daha da artması tahmin ediliyor.

ARAÇLAR ORTALAMA 70 KM HIZLA İLERLİYOR

Ramazan Bayramı tatilini memleketleri ve tatil bölgelerinde geçirmek için yola çıkanlar TEM Otoyolu Kocaeli kesiminde yoğunluğa neden oldu. TEM Otoyolu'nda yaşanan yoğunluğa rağmen trafiğin akışında sorun oluşmadı. Zaman zaman birikmelerin olduğu yolda araçlar ortalama 70 kilometre hızla ilerledi. Otoyolda yoğunluğun gece saatlerinde artması bekleniyor.

TRAFİK YOĞUNLUĞU ARTTI

Saatler ilerledikçe TEM Otoyolu Kocaeli kesimindeki trafik yoğunluğu arttı. Ankara istikametinde bazı kesimlerde trafik durma noktasına geldi. Özellikle İzmit geçişinde seyir hızı saatte 20 kilometreye kadar düştü.