Galatasaray'dan Selçuk İnan'a yeni sözleşme

Galatasaray'dan Selçuk İnan'a yeni sözleşme
Tecrübeli futbolcu Selçuk İnan'la masaya oturan sarı kırmızılı yönetim, 34 yaşındaki oyuncuya yeni sözleşme konusunda anlaşmaya vardı.

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Selçuk İnan, sarı kırmızılılarla sözleşme yeniledi. Sezonun sona ermesiyle serbest kalacak olan yıldız oyuncu, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda 1 yıl daha takımda kalacak. Terim'in takıma ağabeylik yapmasını istediği Selçuk İnan, yıllık ücretinde de büyük fedakarlık yaptı.

Galatasaray'da geçen sezon yıllık 2,9 milyon euro kazanan Selçuk İnan, yeni sözleşmesinde yıllık 500 nin euro kazanacak.

Sarı kırmızılı yöneticilerin, “Galatasaray’da bir yıl daha kalmanı istiyoruz ancak ücretinde indirim yapman gerekli” dediği tecrübeli futbolcu, “Seve seve, düşünmeden imza atarım” cevabını verdi.

Galatasaray yönetimi, bu sezon 2 milyon 850 bin Euro garanti paraya oynayan Selçuk İnan’a 500 bin Euro garanti ve maç başı ücret teklif etmeye hazırlanıyor.

Bu sezon 35 maçta forma şansı bulan Selçuk, 2 gol atıp, 3 asist yaptı. 2011 yılında Trabzonspor ile sözleşmesinin bitmesinin ardından bedelsiz olarak Galatasaray’a gelen milli futbolcu, burada 5 Süper Lig, 5 Türkiye Kupası, 4 Süper Kupa kazandı.