Galatasaray'a Alex Telles piyangosu

Galatasaray'a Alex Telles piyangosu
Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra performansını ciddi şekilde yükselten Brezilyalı yıldız Alex Telles'in adı Chelsea ile anılıyor. Genç yıldızın Chelsea'ye transfer olması durumunda Cimbom'un kasası dolacak.

Galatasaray'ın 'bir sonraki satış karından yüzde 10' maddesiyle takımdan gönderdiği Alex Telles için Chelsea ve Atletico Madrid'in devrede olduğu öğrenildi. Porto'da başarılı bir performans gösteren Brezilyalı yıldız için Chelsea'nin 40 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtilirken; Telles'in bu rakama satılması durumuda Cimbom'un kasasına 3,6 milyon Euro gibi bir rakam girecek.

Bonservisle oyuncu alımı için aynı zamanda satış da yapması gereken Galatasaray, hem teklif gelen oyuncuların durumunu değerlendiriyor hem de eski kontratlı oyuncuların yolunu gözlüyor.

Bunlardan biri de Porto forması giyen Alex Telles. Bir sonraki satış kârından yüzde 10 pay alacak olan Sarı-Kırmızılılar, 40 milyon Euro’luk satış halinde kasasına ekstra 3.6 milyon Euro koyacak ve bu parayı transferde kullanabilecek. Telles’le Chelsea ve Atletico Madrid yakından ilgileniyor.