Fenerbahçe taraftarından Mesut Özil kampanyası

Fenerbahçe taraftarından Mesut Özil kampanyası
Arsenal'den ayrılması gündeme gelen Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil'in sosyal medyada kampanya başlatan Fenerbahçe taraftarı. Özil'e "Fener Ol" çağrısında bulunuyor.

Fenerbahçe taraftarı Arsenal'den ayrılacağı konuşulan Mesut Özil için sosyal medyada kampanya başlattı. Arsenal'de taraftarın hedefi haline gelen Özil'i mesaj yağmuruna tutan sarı lacivertli taraftarlar" Türk asıllı Alman yıldıza 'Fener Ol' çağrısında bulunuyor.

Daha önce ismi Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil'e büyük baskı kuran Fenerbahçeli taraftarların bu şekilde oyuncuyu etkilemeye çalışacağı öğrenildi. Mesut Özil'in Arsenal'den ayrılması gündemde...

CHELSEA MAÇI KOPMA NOKTASI OLDU

UEFA Avrupa Ligi finalinde Chelsea'ye 4-1 yenilen Arsenal'de taraftarlar ve İngiliz medyası faturayı Özil'e kesti. Morali bir hayli bozuk olan yıldız oyuncunun ayrılık kararı aldığı konuşuluyor..

2013 yılında İspanyol devi Real Madrid'den Arsenal'e transfer olan Mesut Özil'in kulübüyle olan sözleşmesi 2021 yılında bitiyor. Yıldız orta saha oyuncusu 92 kez Alman Milli Takımı forması giydi.

İlgili Haberler