Şampiyonlar Ligi finalinin göz yaşartan anları!

Şampiyonlar Ligi finalinin göz yaşartan anları!
Şampiyonlar Ligi finalinde Tottenham’ı mağlup eden Liverpool’un kaptanı Jordan Henderson, maçın ardından şampiyonluğu kanser tedavisi gören babası ile kutladı. Gözyaşlarına hakim olamayan Henderson bu hareketi ile herkesi duygulandırdı.

Liverpool’un Tottenham’ı 2-0 mağlup ederek kupanın sahibi olduğu Şampiyonlar Ligi finalinin ardından duygu dolu anlar yaşandı. Avrupa’nın en büyüğü olan Liverpool’da teknik direktör Jürgen Klopp ve oyuncular büyük sevinç yaşarken, maçından ardından ortaya çıkan bir gürüntü duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Kupayı kaldıran Liverpool’un kaptanı Jordan Henderson maçın ardından şampiyonluk sevincini babası ile yaşadı. Henderson kanser tedavisi gören babasına sarılarak zaferi kutlarken göz yaşlarına hakim olamadı.

Henderson’ın babası ile yaşadığı duygusal anlar sosyal medyada gündem oldu.

Şampiyonlar Ligi’ne oynana dev final mücadelesinde Liverpool ile Tottenham karşılaşmıştı. Müthiş bir mücadeleye sahne olan maçta Liverpool, Salah ve Origi’nin golleri ile 2-0 galip gelerek kupanın sahibi olmuştu. Premier Lig’de topladığı 97 puana rağmen Manchester City’nin şampiyonluğuna engel olamayan Liverpool, böylece sezonu Şampiyonlar Ligi şampiyonu olarak bitirdi.