Hasan Ali'den West Ham'a yeşil ışık

Hasan Ali'den West Ham'a yeşil ışık
Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Hasan Ali Kaldırım, Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın teklifini kabul edebilir.

Tarihinin en kötü sezonunu geride bırakan Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon ayakta kalan birkaç isimden biri olan Hasan Ali Kaldırım, Premier Lig ekiplerinden West Ham'ın radarına girmişti. Yıldız oyuncu için 5 milyon euro'yu gözden çıkaran West Ham, Fenerbahçe'nin yanıtını bekliyor.

Ada basınındaki iddialarda, West Ham United’ın 5 milyon euroluk serbest kalma maddesini kullanarak tecrübeli sol beki kadrosuna katacağı ciddi ciddi konuşuluyor. 

HASAN ALİ PREMİLER LİG'DE SICAK BAKIYOR

F.Bahçeli taraftarların gitmesine karşı çıktığı Hasan Ali, Premier Lig rüyasını da geri çevirmeyi düşünmüyor. 

Fenerbahçe ile Haziran 2020’ye kadar mukavelesi olan Hasan Ali, bu sezon çıktığı 41 maçta 3 gol, 5 asistlik katkı verdi. 

Sakat olduğu dönemde de fedakarlık yapıp, kaptanlığı üstlendi. Ancak çok uzun bir dönem eleştirilerden yıpranan ve duygusal olarak yorgun gözüken Hasan Ali, hem kariyerini parlatmak hem de rahatlamak adına İngiltere ihtimalini değerlendirecek. Sarı-Lacivertli yönetimin, Hasan Ali’de nasıl bir yol izleyeceği merak konusu