Kocaeli'de depo yangını: 4 işçi hayatını kaybetti

Kocaeli'de depo yangını: 4 işçi hayatını kaybetti
Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir fabrikaya ait lojistik deposunda çıkan yangına müdahale edilirken, 4 işçinin hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı.

Kocaeli Çayırova'da ev tekstil ürünlerinin üretildiği bir fabrikaya ait depoda yangın çıktı. Sabah saat 09.30'da başlayan yangın sonrası depo alevler içinde kalırken içeride işçilerin olduğu iddia edildi.

Lojistik deposu olarak da kullanılan fabrikadaki yangını görenler, itfaiyeye haber verdi. Alevler, fabrikanın tamamını sararken, gökyüzü siyah dumanla kaplandı. Yangın sırasında patlamalar da olurken, Çayırova, Gebze, Darıca, İzmit ve İstanbul'dan itfaiye ekipleri olay yerine geldi. İtfaiye görevlileri, fabrikanın her köşesinden yangına müdahale etti. Ekipler, alevleri söndürme çalışmalarını sürdürüyor. 

4 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Yangında dumandan etkilenen 5 kişi hastanelere kaldırıldı. Soğutma çalışmalarının ardından itfaiye ekipleri yanan fabrikaya girdi. Fabrikada bulunan 4 kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. İtfaiye ekipleri fabrikada başka kimsenin olup olmadığını kontrol ediyor.

İlgili Haberler