Real Madrid Hazard için 100 milyon euro ödeyecek

Real Madrid Hazard için 100 milyon euro ödeyecek
Chelsea forması giyen yıldız oyuncu Hazard’ın Real Madrid’de transferinde sona yaklaşıldı. İspanyol devi, Hazard’ın takımı ile 100 milyon euroluk bonservis bedeli konusunda anlaştı. Transferin birkaç gün içinde bitmesi bekleniyor.

Serkan TALAN / YENİÇAĞ

Chelsea’nin yıldızı Eden Hazar’ın İngiltere’deki günlerinin sayılı olduğu belirtiliyor. İngiliz Guardian gazertesinde yer alan habere göre Chelsea, Eden Hazard transferi için Real Madrid ile 100 milyon euro karşılığında anlaştı.

Ödeme planlarında da anlaşılmasının ardından transferin birkaç gün içinde resmileşmesi bekleniyor.

Belçikalı yıldız, Arsenal ile oynanan UEFA Avrupa Ligi finali maçından sonra yaptığı açıklamada “Sanırım bu bir veda ancak futbolda asla herşey kesin değildir” ifadelerini kullanmıştı. Hazar ayrıca Chelsea dışında bir İngiliz kulübünün formasını giymek istemediğini de söylemişti.

Chelsea Teknik Direktörü Sarri ise Arsenal maçından sonra Hazard harika bir oyuncu ancak onun nasıl bir insan olduğunu anlamanız için birlikte birkaç ay geçirmeniz lazım. Şu ana kadar onun harika bir karaktere sahip olduğunu anladım” demişti. Sarri ayrıca yıldız oyuncunun takımdan ayrılmayı istediğini de sözlerine eklemişti.

Londra ekibinde 7 yıl geçiren Hazard, iki Premier Lig Şampiyonluğu, bir FA Cup ve iki UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı. Sözleşmesi bir yıl sonra bitecek Belçikalı yıldızın sezon başından bu yana Real Madrid’e gitmek istediği biliniyor.