İYİ Parti'den Öcalan'a 'yerli ve milli' diyen akademisyene suç duyurusu!

İYİ Parti'den Öcalan'a 'yerli ve milli' diyen akademisyene suç duyurusu!
İYİ Parti, bebek katili Abdullah Öcalan'a 'yerli ve milli' diyen akademisyen Ali Kemal Özcan hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.

İYİ Parti, AKP’nin talimatı ile İmralı’ya teröristbaşıyla görüşmeye giden akademisyen Doç. Dr. Ali Kemal Özcan’ın görüşme sonrasında bebek katili Öcalan için ‘yerli ve milli’ ifadelerini kullanması nedeniyle suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, “Kıymetli Partililerimiz; İYİ Parti Konya İl teşkilatı olarak dün Habertürk'te teröristbaşı Öcalan için yerli ve milli bir şahsiyettir diyen Doç. Dr. Ali Kemal Özcan hakkında suç duyusunda bulunacağız. Saat 15.30'da KONYA ADLİYESİ ÖNÜNDE buluşup suç duyurusu evraklarını teslim edeceğiz. Konya'da olan üyelerimizin katılımını rica ederim” ifadelerini kullandı.

vbn.jpg

NE OLMUŞTU?

İstanbul seçimlerine az bir vakit kala Öcalan’ı ziyarete giden akademisyen Doç. Dr. Ali Kemal Özcan, Habertürk’te katıldığı canlı yayın programında bebek katiline yerli ve milli demişti. Özcan’ın bu ifadelerini sosyal medyada sert tepki almıştı.

İlgili Haberler