AKP, bu defa neden 15 Temmuz’da Atatürk posteri asmadı?

AKP, bu defa neden 15 Temmuz’da Atatürk posteri asmadı?
MHP Eski milletvekili Atila Kaya, AKP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı hedef almasına, "30 Ağustos onurlu insanları ilgilendiren bir bayramdır" diyerek tepki gösterdi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın belediye meclisinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasını isteyen üyelere “30 Ağustos, halkın genelini ilgilendiren bir bayram değildir” demesine bir tepki de Ülkü Ocakları Genel eski Başkanı ve MHP eski milletvekili Atilla Kaya’dan geldi.

Kaya, konuyla ilgili Twitter mesajında “Doğru demiş; 30 Ağustos, sadece, Türk tarihine aidiyet bilincine sahip, gönlünde başka milletin sevincini duymayan, Türk Devleti'nin bağımsızlığı için ödenen bedelleri ve Cumhuriyet kazanımlarını göğsünde şeref madalyası gibi taşıyan onurlu insanları ilgilendiren bir bayramdır!” ifadelerini kullandı.

 

atila-002.jpg

Mesut Altun adlı bir vatandaş da Twitter mesajında, “Günümüzün Şeyh Saidleri darbe yapmaya kalkışınca halkımız devletini sokaklardan toplamış, bir partimiz genel merkezine ilk defa boydan boya Atatürk posteri asmıştı hani… O partinin adı neydi? 15 Temmuz’da yine Atatürk posteri astı mı?” diye sordu.