MHP'li Enginyurt: "Arık Ceza İndirimi teklifini desteklemiyorum"

MHP'li Enginyurt: "Arık Ceza İndirimi teklifini desteklemiyorum"
“Ceza İndirimi teklifimizin arkasında MHP Genel Başkanı ve 48 milletvekilimiz dimdik duruyoruz” diyen MHP Ordu Milletvekili Enginyurt, şahsının artık teklife destek vermeyeceğini açıkladı.

24 Haziran 2018 seçimleri öncesinde MHP’nin vaatleri arasında bulunan af teklifinde tartışmalar sürüyor. AKP teklife sıcak bakmazken MHP’nin ısrarı devam ediyordu. Dün ilginç bir gelişme yaşandı. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda artık teklife destek vermeyeceğini açıkladı. Şahsına ve partisine gelen tepkileri gerekçe gösteren Enginyurt, “Şahsıma ait fikrimi ilan ediyorum. Bu saatten itibaren, Ceza İndirimine karşı duruş sergiliyorum. O hakaret edenler; yazın, çizin istediğiniz kadar. Hadi bakalım, el mi yaman, bey mi?” ifadelerini kullandı. Enginyurt'un bu paylaşımına çok sayıda kullanıcıdan tepki geldi. 

Enginyurt, 5 gün önce yine Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Ceza İndirimi” teklifinin arkasında Bahçeli ile birlikte 48 milletvekilimiz dimdik duruyoruz demişti.

İşte Enginyurt’un 5 gün arayla Ceza İndirimi hakkında Twitter’dan yaptığı paylaşımlar:

cem-res.jpgimage_1059.png

İlgili Haberler