Hagi'den Galatasaray'a transfer önerisi: Florinel Coman

Hagi'den Galatasaray'a transfer önerisi: Florinel Coman
Galatasaray'ın efsanesi Georghe Hagi, Sarı-Kırmızılılara transfer için Stea Bükreş'te oynayan 21 yaşındaki santrafor Florinel Coman'ı önerdi.

Bu sezon kanatta ve forvet hattında büyük sıkıntılar yaşayan Galatasaray’da Hagi devreye girdi. Sarı-Kırmızılı ekibin unutulmaz ismi, vatandaşı Florinel Coman’ı Galatasaray’a önerdi. Romanya basınında çıkan haberde Hagi, 21 yaşındaki kanat-forvet Florinel Coman için, “Fantastik bir oyuncu” yorumunu yaparken Galatasaray’a gitmesi halinde boyut atlayacağını belirtti. Hagi, Galatasaray’ın bu futbolcuyu 1.5 milyon euro karşılığında transfer edebileceğini de kaydetti.

MENAJERİ IOAN BECALİ

21 yaşında ve 1.82 boyuda olan Florinel Coman’ın asıl bölgesi sol kanat. Ancak günümüz futbolundaki “Golcü kanat” tanımının tam karşılığı... Bu sezon Romanya Ligi’nde 11 karşılaşmaya çıkan genç futbolcu, 6 gol attı ve 5 asist yaptı. Kulübüyle mukavelesi 2022’de tamamlanacak. Ayrıca menajerliğini yapan isim de Galatasaray için pek de yabancı değil. 90’ların ikinci yarısında G.Saray’a çok futbolcu getiren Becali, Coman’ın da temsilciliğini yapıyor. İngiltere’den M.City ve West Ham da onu izliyor.

İlgili Haberler