Sen Anlat Karadeniz neden final yapıyor? Final bölümünde neler olacak?

Sen Anlat Karadeniz neden final yapıyor? Final bölümünde neler olacak?
Çarşamba günlerinin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz final yapıyor. Sosyal medyada yoğun ilgi gören dizi 64. yeni bölümü ile final kararı aldı. Peki Sen Anlat Karadeniz neden final yapıyor? Dizinin yeni bölümde ne olacak? İşte detaylar...

Ulaş Tuna Astepe ile İrem Helvacıoğlu’nun başrollerini paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizisi bu akşam son kez ekranlara gelecek. Sen Anlat Karadeniz son bölümünde neler oldu? Peki Sen Anlat Karadeniz final bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar...

Sen Anlat Karadeniz 63 bölümde neler oldu?

Hiçbir şey tesadüf değildir. Fikret'in herkesten habersiz adım adım planladığı gün gelmiştir. Ve bu güne dek kazandığını düşünenleri büyük bir hüsran beklemektedir.

Nikahını yapan Mercan ve Tarık evliliklerinin ilk gecesini baş başa, romantik bir yemekle kutlayacaklardır. Elbette kendilerine yakışır şekilde bir yemektir bu.

Diğer yandan Ferhat ve Hazan kendi hayatlarına dair sarsıcı gerçekler ile yüzleşmek üzeredir.

Sen Anlat Karadeniz'in finalinde neler olacak?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 64. bölümünde şunlar olacak;

Bugüne kadar işlerin içinden sıyrılmayı başaran Genco için artık gidilecek bir yer kalmamış ve çoktan hak ettiği sona adım adım yaklaşmaktadır. Fikret Tahir'e vasiyetini teslim ettikten sonra geçmişte kalan bir hesabı kapatmak için yola çıkar. Tarık ve Mercan ortasında kalmaktan zevk duydukları bir ateşin içine düşerken, Ferhat ve Hazan da içlerine düşen ateşin etkisiyle birbirlerine söz verirler. Tarık ile Nefes kızları Masal'ı kucaklarına almanın sevincini yaşarken, Nefes kendine yepyeni bir yol çizme hazırlığındadır.