Hazine ve Maliye Bakanlığı: “Seçim maliyeti bizim alanımız değil!”

Hazine ve Maliye Bakanlığı: “Seçim maliyeti bizim alanımız değil!”
Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, 24 Haziran 2018 genel seçimlerinin maliyetine ilişkin Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a soru önergesi yöneltti. Bakanlık, önergeye cevabında, konunun Adalet Bakanlığıyla ilgili olduğunu söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 24 Haziran 2018 seçimlerinin maliyetine ilişkin sorulan önergeye cevap vermekten kaçındı. Milli gazeteden Ahmet Sesli’nin haberine göre, Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a, 24 Haziran 2018 genel seçimlerinin Hazine’ye maliyeti ile ilgili soru önergesi verdi.

ADRES ADALET BAKANLIĞI

Karaduman’ın 24 Haziran 2018 genel seçimleri ile ilgili önergesini cevaplamaktan kaçınan Hazine ve Maliye Bakanlığı, topu Adalet Bakanlığı’na attı. Karaduman’ın, seçimlerin tüm kurumlar bazında Hazine’ye maliyetini ve Cumhurbaşkanlığı bütçesinde harcama yapılıp yapılmadığını sorduğu önergeye, bakanlık tarafından verilen cevapta seçimlerin maliyetinin Hazine’nin görev alanında olmasına rağmen konunun yine kendileri ile ilgili olmadığı söylenerek, adres olarak Adalet Bakanlığı gösterildi.