Göktuğhan Argın A Spor'da işten çıkarıldı

Göktuğhan Argın A Spor'da işten çıkarıldı
A Spor, basın toplantısında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a şike kumpasıyla ilgili soru soran muhabir Göktuğhan Argın'ı işten çıkardı.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen basın toplantısında A Spor muhabiri Göktuğhan Argın, Koç’a, “Fenerbahçe’ye şike kumpası yapıldığı dönemde bazı tutanakları gördüm. FETÖ’nün yaptığı uygulamalar var..” ifadesini kullanıp, 3 Temmuz duruşuyla ilgili bir soru sormuştu.

Argın’ın bu sorusuna Koç, “Çalıştığın kanal gibi fantastik bir soru” sözleriyle karşılık vermişti.

Bu olayın ardından Argın, Twitter hesabından yaptığı açıklamada işine tazminatsız bir şekilde son verilmek istendiğini duyurdu.

Argın, şu ifadeleri kullandı:

“Dün Fenerbahçe Başkanı Sayın Ali Koç’un düzenlemiş olduğu baszın toplantısına katılıp kurumu zor durumda bırakacak soru sorduğum gerekçesiyle hukuk kurallarına uymayan bir usülle A Spor’daki işime tazminatsız son verilmek istendiği tarafıma söylendi.

Rızkın tek teminatçısının Cenabı Allah olduğunu bilen bir kulu rızıkla korkutmaya çalışanlara ancak gülerim. Meslek etiğinden,doğru bildiğimden ve değerlerimden asla vazgeçmedim ve geçmeyeceğim.

 

Fenerbahçe’yi savunmanın bir bedeli varsa seve seve öderim. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde bir Türk Milliyetçisi olmanın bedeli varsa bunu seve seve öderim."

1-006.PNG

SETANAY CANKAT'LA TARTIŞMIŞTI

Göktuğhan Argın, basın toplantısı öncesinde de A Spor’daki bir programda sunucu Setenay Cankat’la canlı yayında kavga etmiş ve program bitmeden stüdyodan gönderilmişti.

İlgili Haberler