Öğretmen dizisi ne zaman başlıyor? Öğretmen dizisinin konusu ne? Öğretmen dizisinin yeni fragmanı yayınlandı!

Öğretmen dizisi ne zaman başlıyor? Öğretmen dizisinin konusu ne? Öğretmen dizisinin yeni fragmanı yayınlandı!
Fox TV ekranlarında başlayacak Öğretmen dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Peki Öğretmen dizisinin konusu ne? Öğretmen dizisi ne zaman başlıyor? Öğretmen dizisinin bu hafta yayınlanacak ilk bölümünde neler olacak? Öğretmen dizisinin 1.Bölüm 3.Fragmanı yayınlandı. Öğretmen dizisiyle ilgili detaylar haberimizde…

Öğretmen dizisi ne zaman başlıyor?

Yapımcılığını MedYapım ve MF Yapım’ın ortaklaşa olarak üstlendikleri Öğretmen dizisi, tanıtımlarıyla izleyicilerin ilgi odağı oldu. Sıradışı konusuyla dikkat çeken Öğretmen dizisi, 4 Mart 2020 Çarşamba (bugün) günü Fox ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

DİZİNİN KONUSU

Başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray gibi isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu oturuyor. Dizinin ilgi çeken konusu ise şöyle: Öykü’nün baş kahramanı Akif Erdem fizik öğretmenidir. Öğrencilerine insanlık dersi verme kararı alan Akif hoca, lise öğrencilerini rehin alır ve bomba kullanarak sınıf ile okulun iletişimini keser. İletişimi kesilen 12A sınıfına Akif hoca şu soruyu sorar: 12A sınıfı öğrencisi Rüya Örnek’in ölümüne aranızdan kim sebep olmuştur?” Öğrencilerin kurtuluşlarının tek çaresi ise “Doğruyu söylemektir”.

ogretmen-haber-resim-7a1368b4-889d-4f57-afbd-0d12014468ea-mpositioned-640x360.jpg

ÖĞRETMEN DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER

Dizinin başrollerini İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol gibi isimler paylaşırken dizinin kadrosunda ayrıca Ramazan Mert Demir, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Ezgi Gör, Can Bartu Aslan, Hasan Şahintürk, Beran Soysal, Hakan Dinçkol, İsmail Karagöz, Cansın Şenel, Doğa Özüm, Bensu Uğur, Özgür Civelek, Göksü Melek Ulucan, Seyit Nizam Yılmaz, Burak Can Aras, Deniz Özgür, Ömer Furkan Eroğlan ve Metehan Parıltı gibi isimler de yer alıyor.

ogretmen-dizisi.jpg

ÖĞRETMEN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR

Öğretmen dizisi 4 Mart Çarşamba günü (bugün) saat 20:00'da FOX TV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.