Öğretmen dizisi 2.Bölüm yeni fragmanı yayınlandı! Akif öğretmenden duygusal konuşma!

Öğretmen dizisi 2.Bölüm yeni fragmanı yayınlandı! Akif öğretmenden duygusal konuşma!
Fox TV ekranlarında başlayan Öğretmen dizisinin ilk bölümü yayınlandı. İzleyicilerden yoğun ilgi gören dizinin ilk bölümündeki heyecanlı sahneler dikkat çekti. Öğretmen dizisinin 2.bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı? Öğretmen dizisinin ilk bölümünde neler oldu? Öğretmen dizisiyle ilgili detaylar haberimizde…

Öğretmen dizisi 2.bölüm fragmanı yayınlandı.

ÖĞRETMEN DİZİSİ 1.BÖLÜMDE NELER OLDU?

MedYapım ve MF Yapım’ın yapımcılığını beraber üstlendiği Öğretmen dizisinin ilk bölümü yayınlandı. İlk bölüm izleyiciler tarafından yoğun ilgi görürken ilk bölümde şunlar yaşandı. Öğretmen Akif’in sevgilisi Zeynep, Küçükkapı Lisesi’ne atanmıştır. Okuldaki ilk gününde ise Akif’den evlilik teklifi alır ve nişanlanırlar. Bir sene sonra ise Akif aynı liseye Fizik Öğretmeni olarak atanır ve 12A sınıfını rehin alır.

ogretmen-dizisi-ilker-kaleli.jpeg

“RÜYA’NIN SORUMLUSU KİM?”

Okulda patlattığı bomba ile sınıfın dışarı ile irtibatını kesen Akif öğretmen, tahtaya tek bir soru yazar, “Rüya Örnek’in ölümünde aranızdan hanginiz sorumlu” ve öğrencilere bu durumdan kurtulmalarının tek yolunun doğruyu söylemek olduğunu söyler.

ogretmen-5224-galeri-resim-1c94fbf9-def5-4ee5-a43e-27929ab7df32-mpositioned-640x360-040320201583338731296551c1.jpg

İNTİHAR NEDENİ DOBİNG İDDİALARI

Türkiye’de Atletizm dalında birinci olan Rüya Örnek, dobing kullandığıyla ilgili çıkan söylentiler sonrası intihar etmiştir. Akif Öğretmen’in bu öğrencinin ölümüyle neden bu kadar yakından ilgilendiği ise merak konusu. Dizide dikkat çeken bir ayrıntı ise Rüya’nın babasının rehine krizi sonrası Akif öğretmeni araması ve kızının ölümünden sorumluları bulmaya çalıştığı için teşekkür etmesi oldu. Öğrencilere insanlık dersi vermeye çalışan Akif öğretmen başarılı olabilecek mi gelecek bölümlerde izleyeceğiz.

ogretmen-dizisi-001.jpg

ÖĞRETMEN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Öğretmen dizisinin başrollerini İlker Kaleli ve Ceren Moray üstleniyor. Dizide Serkan Keskin komiser rolünde izleyicilerin karşısına geçerken dizinin diğer oyuncuları, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Şerif Erol isimlerinden oluşuyor.

ÖĞRETMEN DİZİ KONUSU

Küçükkapı Lisesi 12A sınıfını rehin alan Akif isimli bir öğretmenin hikayesinin konu alındığı dizi de, öğretmenin amacı, öğrencilere “iyi insan” olmanın önemini anlatmak ve öğrencilere hayatla ilgili dersler vermektir.

İlgili Haberler